REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

zielone bloki

# JG

12.08.2003 08:09

Czy mógłby mi ktoś z forumowiczów coś powiedzieć na temat mieszkań budowanych przez firmę INVESTPROJEKT (są to zielone bloki między Akacjami a Teklinkiem przy Światowida). Chciałabym się coś dowiedzieć i na temat mieszkań (jakie wady czy usterki) jak i na temat firmy budującej.

# Peter_Pan

12.08.2003 09:25

Nie wiem nic o domach, o które pytasz, ale sam kupiłem mieszkanie od Investprojektu na ich poprzedniej inwestycji, przy Odkrytej 7e (zaraz za linią wysokiego napięcia). Dom jest wykonany solidnie - jedynie balustrady na balkonach szybko chwyciły rdzę, ale je przemalowali i teraz jest ok. No i oczywiście powstają na ścianach dylatacje, ale to chyba normalne. Troszkę zaoszczędzili na działce, co teraz wychodzi wszystkim "bokiem", ale jak widzę, w zielonych blokach nie ma już tego problemu. Do developera ja przynajmniej nie mam żadnych zastrzeżeń: terminowo wykonał inwestycję, rozliczył się z kosztów, podpisanie aktów notarialnych poszło sprawnie i bez żadnych kłopotów.

# Alf-

12.08.2003 11:04

Sklej ten link:
http://www1.gazeta.pl/forum
/794674,30353,
794652.html?f=106&w=
4502326&strona=0
i wpisz do przeglądarki, jest cały wątek na ten temat

REKLAMA

Przewoos

13.08.2003 00:25

Inwestprojekt buduje dobrze, a w zasadzie buduje to firma z Łomży. Ja obecnie mieszkam w jednym z tych zielonych bloczków. Mieszkanie wykończone było OK, bez problemów można dokonać przesunięć ścianek działowych itp. z jednym zastrzeżeniem - projekt wyprowadzenia rur wody (odpływy i dopływy) powstał w chorym śnie projektanta, bo odpływ w kuchni był po przeciwnej stronie niż doprowadzenie wody - ale to szczegół, być może już tego więcej nie zrobią.
Nie było problemów z aktami notarialnymi i rozliczeniem się..
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA