REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Koty i psy

# Kotkaa

11.08.2003 20:04

Pies myśli: pan mi daje jeść i pić, zapewnia dach nad głową, pieści i głaszcze - znaczy, jest Bogiem.
Kot mysli: pan mi daje jeść i pić, zapewnia dach nad głową, pieści i głaszcze - znaczy, jestem Bogiem.
Nasz nowy Kot (co potwierdzą Vladymirowie) odpowiada temu stwierdzeniu w 100%. Dzisiaj nie chciał skosztować mintaja a'la łosoś. On jada wyłącznie łososia (tak powieział, bo go nigdy tym ostatnim nie karmiliśmy).
A co Wy o tym sądzicie?

cezar

11.08.2003 23:42

To strasznie Fajne, ze sie z nami tym podzieliłas! Ciekawi mnie co mysli twoj były kot jesli ten jest 'nowy'?
Mysle ze powinnas go wysłac na myszy do piwnicy sasiadów itp.(nie koniecznie Vladymirow] wtedy by napewno nie wybrzydzał!
Kurcze tez bym zjadł Łososia!!! :-)))))))

# 07

12.08.2003 12:45

Moi rodzice niemiłosiernie rozpieścili naszego psa, który uważa, że należą mu się pochwały i nagrody, jeśłi w ogóle raczy powąchać michę- tak na marginesie, codziennie dostaje super wołowinkę, ma gotowaną specjlaną zupkę i inne specjały, o których nie będę teraz mówić, bo niektórym mogłoby być przykro... (sama kiedyś z ciekawości spróbowałam jego mięsko- super żarcie!). No i wyobrażcie sobie, że rodzice wyjechali na urlop i zostawili psa zdanego na moją o mojego męża łaskę. Nie żebym go chciała głodzić, ale jak dzień i drugi zostawił żarcie (pewnie z tęskonoty) a ja nie zamierzałam mu gotować świeżego, na trzeci dzień wyszorował i wylizał michę do czysta- może się wreszcie czegoś nauczy moje kochane rozpieszczone bydlę- polecam tę metodę.

REKLAMA

# Dorota od Michasia

12.08.2003 13:27

Kot Historyków to wielki egoista ;))), ale bez problemów zajadał u nas na "zesłaniu", mimo niesprzyjających warunków - tzn. nieustanny hałas (Michaś i jego kumple) oraz ograniczenia dietetyczne (Whiskas zamiast mintaja/łososia). Myslę, że Historykowie powinni zrewidować swoje przyzwyczajenia dietetyczne, bo dopóki kociątko będzie widzieć luksusową rybkę zamiast puszki... Oczywiście nie znaczy to że wy macie żreć Whiskasa ;)))))))))))
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA