REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

badanie techniczne na obrazkowej

# mico

05.07.2006 18:19

Uważajcie na stacje badania technicznego na Obrazkowej. Obok mają warsztat, wyszukują nie istniejące usterki i każą sobie płacić. Po wizycie w warsztacie i pseudo naprawie wszystko nagle idealnie.
Odradzam wizyty w tym miejscu

# kierownik

06.07.2006 23:52

BYŁEM TAM KIEDYŚ, UKRADLI MI PACZKE PAPIEROSÓW Z KIESZENI SAMOCHODU, WIĘCEJ TAM NIE POJADĘ.

# mieszek

07.07.2006 20:55

A ja musiałem powtórnie jechać na przegląd (i oczywiście zapłacić za niego) bo miałem "słaby" ręczny. Na innych stacjach po prostu by to przepuścili informując o usterce. TEŻ NIE POLECAM
Poza tym jest tam bardzo niemiła BABA od pobierania kasy.

REKLAMA

# Luk

13.07.2006 07:53

A ja badalem tam swoją "corolkę" już dwukrotnie i nie mam żadnych negatywnych uwag

# Alojzy

17.07.2006 09:32

Miałem taką samą sytuację. Słaby ręczny. Mechanik obok coś podłubał. Szef cwaniak skasował 50 PLN i za chwilę wszystko było OK.
Nigdy tam już nie pojadę

Matka_Sławka_z_Gdańska

18.07.2006 08:47

Jak nisko musi upasc czlowiek, zeby swoim lichym wygladem i nierozgarnieta mina doprowadzac zaloge przesympatycznej i zawsze kompetentnej stacji obslugi na Obrakowej do ...
Krew zalewa, jak sie czyta wasza wypocine Aloiz, wiecie ?
Mieliscie zepsuty hamulec !? Reczny ?
Liczyliscie, ze Ci Ludzie puszcza to na oko, co ? Za frajerski czek powiedza:
- Alez Aloiz jezdzie z bogiem !!!
Ze wezma na swoje barki odpowiedzialnosc za skutki katastrofy ?
Nie. Oni tego nie zrobili. Ustawili auto na podnosnik, weszli spojrzeli, zdiagnozowali, dotkneli i cos podlubali. I za chwile wszystko bylo ok. Na waszych oczach Aloiz stal cie cud ! W waszej obecnosci, na miejscu, od reki . Zjechaliscie z kanalu sprawni, bezpieczni i zarejstrowani.
I za to wszystko zaplaciliscie ha, ha, ha....50 zlotych... ha, ha, ha... sluchajcie Aloiz.
Wiecie ile kosztuje obciecie psu paznokci u nog, co ?
Zainteresujcie sie tym, a poki co sprzedajcie ten pier....lony samochod i rzeczywiscie nigdzie nie jezdzijcie.
To nie na wasza kieszen, Aloiz, nie na wasza...

REKLAMA

# Fabian

24.07.2006 08:46

Cwaniacy tyle powiem
Byłem na badaniu, kręcili nosem robili łaskę. Ale akurat przyjechał serdecznie witany kolega. Nawet na stanowisko nie wjechał. Ale wyjechał z podbitym dowodem. Tak się wkurwiłem że chciałem sprawę zgłosić do Wydziału Komunikacji
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni