Forum › Białołęka
Wyjscia -może honorowe ?.
# Avkarz 10.07.2006 07:54 |
|
Szewczyk poruszył temat -co z Gospodarnością?.I tu masz rację .Bo jak teraz będzie mozna przewidywac.Będzie ściągać tych co mu zawdzięczają cos i przekonywać.Urabiać itd..
Co zrobić z Gospodarnością ugrupowaniem jednego wodza ?.Nie glosowaćBo nie maja pomyslów.Prywata .Dobiera sobie nie ublizając mu- nie najmądrzejszych.Najniższa średnia wykształcenia i tak nimi manewruje.Nie mam na mysli poszukiwacza przygód Dziewulską. Dlatego zgłaszam Smoczyńskiego na radnego Warszawy.Nie kiś sie na Bialołęce .Potrzeba nam lobby w mieście.Chyba że się po 3 kadencjach boisz.Jesli sie boisz to jesteś mały. |
# PIOTREK 10.07.2006 08:26 |
|
A PO CO IM GDZIEKOLWIEK , NAWET WYŻEJ CZMYCHAĆ, TUTAJ JEST DLA NICH RAJ NA ZIEMI, LEPSZY NIZ DLA NIEJEDNEGO NA WIEJSKIEJ............
|
# naka 13.07.2006 14:43 |
|
To dobry pomysł, Burmistrz Białołęki jako radny m.st. Warszawy może wspomagał by poczynania dzielnicy i wreszcie coś by się u nas zaczęło dziać na lepsze. Tylko czy na pewno ??? Któż to może wiedzieć???
|
# NN 24.07.2006 11:05 |
|
Ja wiem... na pewno nie. Półrolniczak przykładem (dyskwalifikacyjna przynależność partyjna).
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.