Forum › Białołęka
# Bybylec 01.04.2021 16:20 |
|
Warszawa za czajkowskiego. Zero pomysłu, zero nadzoru, zero koordynacji.
|
# Donda 01.04.2021 18:03 |
|
Na Tarchominie śmierdzi gownem z czajki!
|
# Dr Wall 01.04.2021 21:41 |
|
Przed moim blokiem co dwa - trzy lata jacyś aktywiści sadzili drzewko na środku niedużego pustego trawnika. I za każdym razem takie drzewo po jednym sezonie usychało. Musiało uschnąć, bo pod trawnikiem znajdowała się duża komora ciepłownicza - cały czas drzewo było podgrzewane od spodu a latem nie mogło zapuścić głębiej korzeni, bo przecież pod warstwą około 30 cm ziemi był już beton. A wystarczyło przed posadzeniem pójść do administracji spółdzielni mieszkaniowej i zapytać...
|
# tylko pytam 03.04.2021 10:02 |
|
taki cytat z filmu... "debil na górze... debil na dole"... Rafau au au au..
|
# Arom 06.04.2021 21:23 |
|
Nie rozumiem tego jadu wypływającego z komentarzy. Osobiście nie głosowałem na RT i daleko mi do opcji politycznej jaka reprezentuje. Ale działania mające poprawić jakość naszego życia - bo przecież drzewa są dla nas i naszych dzieci są dobre i należy je wspierać (be podziałów). Nie można też odmówić realizowania obietnicy wyborczej - 1mln drzew. Ja sam bardzo cieszę się z przemiany, która nastąpiła wzdłuż Płochocińskiej. Jadąc rano do pracy przecierałem oczy ze zdumienia. Bardzo pozytywna zmiana i nie sposób wyrazić wdzięczności dla władz Warszawy. Oby zieleni w naszym rejonie przybywało wraz ze ścieżkami rowerowymi etc.
|
# MDL 08.04.2021 14:11 |
|
Bo takie komentarze piszą ludzi z niskim IQ
|
# Arom 19.04.2021 00:11 |
|
Oby nigdy jej nie poszczerzyli!!!
|
# Monter 01.05.2021 13:03 |
|
Drzewa ok. Niemniej odcinek od ul Marywilskiej w kierunku Nieporętu do poszerzenia. Myślę, że i tu znajdze się miejsce i na drzewa i na rozsądek. Brakuje na tym odcinku drugiej jezdni.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.