Forum › Białołęka
druga tura w białej
# piotrek 13.11.2006 09:43 |
|
skoro wyniki podają(niejawne) jakie podaję , tzn , że odbył sie pogrom po, a pis i gosp. przerżnęło i sld.
warszawka nie pozwala na koalicje sld z pisem, czyli pis gosp i sld nie może zawrzeć koalicji i nie będzie większośći. w takim razie smoku nie będzie burmistrzem , a józef vice. najmniejszym złem byłoby teraz zawiązanie k. po-sld. ale jest też opcja popisu, Ostry pewnie gryzie pazurki czy wyjdzie taka koalicja, bo jak nie to tylko radnym będzie a nie vice czy przewodniczącym rady. ja bym odsunął pis na bok i gospodarność i dał vice (nie wiem kto wlazł z 1 z sld, jeżu czy nalbert, ale wydaje mi się że jeżu) jeżowi i spokój. w sld mają stałych radnych, w pisie mniej stałych, i słowa nie mają , dlatego sld w białej jest pewniejsze. jakie to byłoby piękne, wyałtować wszystkich z obecnego składu zarządzającego. kosztem stanowiska dla jeża i ok. tylko pogrozić paluszkiem jak dyzma. ale pod skórą czuję popis, bo więcej maja mnadcików i przy spierdolce większa szansa utrzymania koalicji. niedobrze, niedobrze. |
Włodkowski B. 13.11.2006 15:25 |
|
Arcyciekawa sytuacja. PO zabrakło 1 mandatu. Mógłby znacząco zmienić sytuację.
No i wielkie wyzwanie - zwłaszcza dla p. Pelca. |
# passi@op.pl 13.11.2006 15:51 |
|
Nic nie zabrakło... :) Pewnie, że arcyciekawa :) Krzysiu poradzi sobie, poradzi...
|
# piotrek 13.11.2006 19:40 |
|
musze teraz wyjść mimo iż przed chwilą wszedłem, gdzieś tak za godzinę bartku nowym wpisem przedstwie coś b. ciekawego, cos co przyszło mi do głowy po twoim bartku ostatnim wpisie.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.