REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

moralność, nadzieja głupców , upadek a wybory

# Spijacz piany przed TV

13.11.2006 07:15

Czekam z utęsknieniem na wynik wyborów! Ciekawe jaki patafian z starej ekipy został przy żłobie ? Kto doszedł a kto poleciał? Komu zagramy pogrzebowego marsza. Może Pasterowi?! haha. Nie w tym rzecz...taki żarcik sytuacyjny! Po prostu bardzo bym chciał żeby co poniektórzy te stołki potracili . Mam wrażenie że po prostu do nich się przylepili a budynek zwany Ratuszem wezmą przez zasiedzenie!
Składam oficjale słowo ze z miłą chęcią zadzwonię do ewentualnych przegranych. Złoże im kondolencje z powodu politycznej śmierci! Tak dla jaj...Ciekawe jak będą huczeć do słuchawki tel?
Apel do tragicznie wazeliniarskich redaktorów pismaka zwanego Echem . Zróbcie wywiad z przegranymi i jakże zawiedzionymi pochopnym wyborem narodu , kandydatami...Zobaczymy który jest wygadany i na tyle honorowy by jeszcze mógł stwierdzić- Przegrałem bo zawiodłem wyborców!?
Wiecie raz patrzę z nadzieją ze ewentualni wybrani dokonają przełomu . Ze nie trzeba będzie tworzyć stowarzyszeń Agape by dzieciaki sobie mogły pokopać w piłkę a nie za 3-7 lat pomylić ją z głową kolegi ,
Chciał bym by nie musiał inicjować rady Służewski choć to najlepszy pomysł w tym roku. Ze na posiedzeniu socjalnym pomyśli się o kapitalnym remoncie domu samotnej matki , ze nie będzie aferek z powodu nadużyć czy przetargów. Ze nie musiał by Oracz inicjować swych beznadziejnych pomysłów w stylu rada młodzieży na dzielnicy czy tego inicjatyw społecznych . Kompletna żenada szukać pogłosu na 2 tyg. przed wyborami . Ze radni w końcu będą szukali winnych i cześć spraw pójdzie do prokuratury ( czytaj ustawki w załatwianiu mieszkań czy posadek dla żony czy dalszej rodziny ) Tak , tak o tym wiem drodzy radni . ( piotrek nie pisz o zaniechaniu w doniesieniu bo jak chciałem ruszyć to wielkie g to wszyscy którzy mogli poświadczyć uciekli w sino dal ) Niech winnym będzie wstyd. Właśnie bardzo bym chciał...
Lecz raczej czuje pismo nosem! Będzie tak jak kiedyś , jak jest zawsze! Tak jak w przypowieściach Kaznowskiego o śmieciach - nudno i fatalnie!

# inowa

13.11.2006 09:30

Spijacz piany czy pijany? pewne, że niespełniony zagryziak. Ciekawe czy brał udział w wyborach i kiedy zacznie opluwać swojego kandydata.

# Spijacz piany przed TV

13.11.2006 12:45

E tam! Niestartowałem i nikogo opluwać ( niesłusznie ) nie będę!
Ale głos sprawiedliwości powinien być. Chciałem tylko normalnej dzielnicy!

REKLAMA

Włodkowski B.

13.11.2006 15:21

Spijacz: "Ze nie trzeba będzie tworzyć stowarzyszeń Agape by dzieciaki sobie mogły pokopać w piłkę a nie za 3-7 lat pomylić ją z głową kolegi ,
Chciał bym by nie musiał inicjować rady Służewski choć to najlepszy pomysł w tym roku."
A gdzie zasada pomocniczości. A gdzie wolność zreszania się. Tego typu inicjatywy to nie erzatc, ale sól, istota... - chodzi o to, aby im nie przeszkadzano, a wspierano; korzystano z potencjału...
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni