REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kronika policyjna

Kokaina ukryta w dziurze w piwnicy. Policyjny pies wpadł na trop
REKLAMA

źródło: KRP VII


Kokaina ukryta w dziurze w piwnicy. Policyjny pies wpadł na trop

Działania policjantów z Wawra zaowocowały zatrzymaniem dwóch podejrzanych i zabezpieczeniem znacznej ilości środków odurzających, ukraińskiego prawa jazdy, a także pojazdu i części samochodowych, które mogą pochodzić z przestępstw.

REKLAMA

Policjanci wydziału kryminalnego z komisariatu przy Mrówczej podjęli interwencję wobec dwóch kierowców, którzy spotkali się przy samochodach na Kapitańskiej w Rembertowie. Funkcjonariusze mieli informacje wskazujące, że 31-latek i jego starszy o dwa lata znajomy mają związek z przestępczością narkotykową i mogą posiadać środki odurzające.



REKLAMA

Pies znalazł narkotyki

Policjanci szybko ustalili, że 31-latek ma przy sobie działkę marihuany. Z kolei w samochodzie 33-latka wyszkolony pies odnalazł poukrywane w różnych miejscach haszysz i kokainę. Podczas przeszukania mieszkania i pomieszczeń piwnicznych należących do mężczyzny policjanci zabezpieczyli kolejne narkotyki.



REKLAMA

Narkotyki w piwnicy

W wykutej w ścianie piwnicy dziurze mężczyzna przechowywał dwa plecaki, a w nich znajdowały się tabletki MDMA i mefedron. W mieszkaniu znaleziono także kokainę. Dodatkowo kryminalni znaleźli maszynę do foliowania, folię i wagi elektroniczne. 33-latek miał prawo jady należące do obywatela Ukrainy, którego posiadania nie potrafił logicznie wyjaśnić. Funkcjonariusze zabezpieczyli również toyotę, której legalność wzbudziła w policjantach poważne wątpliwości oraz części samochodowe. Wszystko zostanie poddane badaniom, których dokonają biegli. Na podstawie zgromadzonych materiałów zatrzymani usłyszeli zarzuty: 31-latek za posiadanie narkotyków, 33-latek za znaczną ilość środków odurzających oraz posługiwanie się cudzym dokumentem.

(db)


REKLAMA
  • Poleć
  • Polub Tu Wawer
  • Udostępnij





18.11.2021 22:34 #xyz
Zielonki w branży. Nie opłacili się komu trzeba

  Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych (tj. adresu IP, który zapisze się automatycznie) przez Echo Media Plus sp. z o.o. z siedzibą w Legionowie, ul. Wspólna 3.
Niniejsza zgoda jest warunkiem koniecznym do skomentowania artykułu i/lub opublikowania posta na forum portalu tustolica.pl zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.
Dane osobowe są przetwarzane w sposób zapewniający ich bezpieczeństwo i poufność. Z Inspektorem Ochrony Danych można kontaktować się mailowo pod adresem poczty elektronicznej: rodo@gazetaecho.pl.
Dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie celu ich podania, tj. skomentowania artykułu i/lub opublikowania posta na forum portalu tustolica.pl.
W tym wypadku nie jest możliwe wycofanie zgody na przetwarzanie danych osobowych w postaci adresu IP.
Mają Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w zakresie naruszenia prawa do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy RODO.

komentarz: 


Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b].
Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i].
Na końcu kursywy wpisz [/i].
 Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora: 
adres url:
tytuł: 
adres e-mail:
tytuł: 

nick: 
hasło: 
powtórz hasło: 
e-mail: 
data urodzenia: 
płeć: 

REKLAMA

więcej



REKLAMA
REKLAMA


więcej


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Najczęściej czytane

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
© WSZYSTKIE PRAWA ZASTRZEŻONE
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych zachowań użytkowni­ków. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. Ustawienia dotyczące cookies można zmienić w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
REKLAMA
REKLAMA