REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

zmarła dziewczynka posądzona o branie narkotyków

# ja

09.07.2007 12:21

umarła 30 czerwca , pogrzeb był 7 lipca szkoda że szkoła nic o tym nie napisała na swojej stronie

# sol

10.07.2007 13:37

szkoda ze media nie podaly sprostowania, dziewczynka byla chora na serce i dlatego zmarła a nie od zazywania narkotyków

# piotrek

10.07.2007 23:09

i lekarze ratujący jej życie naszprycowali ją różnymi środkami, ale dziennikarze nawet z tragedii zrobią sensację, a potem nawet przepraszam.........

REKLAMA

# sol

11.07.2007 13:43

wspolczuje rodzinie a także znajomym Marty [*]

# Jaska

15.07.2007 21:07

A Włodkowski mówił że ...i też przepraszam nie...

# B.W. radny

15.07.2007 21:37

Szanownych PO-Forumowiczów oraz innych "sympatyków" mojej osoby proszę o odrobinę kultury i uszanowanie tragedii. Są miejsca, nawet na anonimowym forum, w których nie wszystko przystoi (niezależnie od poglądów i preferowanych opcji)...

REKLAMA

# Jan Przypominalski

17.07.2007 23:28

Panie Włodkowski proszę sobie przypomnieć jak Pan piał że jest problem narkotyków a teraz to powinno być Panu tak normalnie wstyd.Wstyd.

# B.W. radny

20.07.2007 21:54

Wiem, co pisałem. Amnezja mnie jeszcze nie dopadła. Pamiętam też w jakim kontekście. W obecnej sytuacji analizowanie sprawy w sposób zaproponowany przez Jaskę uważam za conajmniej niedelikatny. Jak to mówią - ciszej nad tą trumną.
Poza tym "De mortuis nil nisi bene..."
W każdym razie problem obecności narkotyków w białołęckich szkołach (istniejący przecież na co wskazują sami uczniowie, a także nauczyciele) nie powienien być rozstrząsany w obliczu śmierci, w dodatku na forum internetowym...
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA