Forum › Białołęka
zmarła dziewczynka posądzona o branie narkotyków
# ja 09.07.2007 12:21 |
|
umarła 30 czerwca , pogrzeb był 7 lipca szkoda że szkoła nic o tym nie napisała na swojej stronie
|
# sol 10.07.2007 13:37 |
|
szkoda ze media nie podaly sprostowania, dziewczynka byla chora na serce i dlatego zmarła a nie od zazywania narkotyków
|
# piotrek 10.07.2007 23:09 |
|
i lekarze ratujący jej życie naszprycowali ją różnymi środkami, ale dziennikarze nawet z tragedii zrobią sensację, a potem nawet przepraszam.........
|
# sol 11.07.2007 13:43 |
|
wspolczuje rodzinie a także znajomym Marty [*]
|
# Jaska 15.07.2007 21:07 |
|
A Włodkowski mówił że ...i też przepraszam nie...
|
# B.W. radny 15.07.2007 21:37 |
|
Szanownych PO-Forumowiczów oraz innych "sympatyków" mojej osoby proszę o odrobinę kultury i uszanowanie tragedii. Są miejsca, nawet na anonimowym forum, w których nie wszystko przystoi (niezależnie od poglądów i preferowanych opcji)...
|
# Jan Przypominalski 17.07.2007 23:28 |
|
Panie Włodkowski proszę sobie przypomnieć jak Pan piał że jest problem narkotyków a teraz to powinno być Panu tak normalnie wstyd.Wstyd.
|
# B.W. radny 20.07.2007 21:54 |
|
Wiem, co pisałem. Amnezja mnie jeszcze nie dopadła. Pamiętam też w jakim kontekście. W obecnej sytuacji analizowanie sprawy w sposób zaproponowany przez Jaskę uważam za conajmniej niedelikatny. Jak to mówią - ciszej nad tą trumną.
Poza tym "De mortuis nil nisi bene..." W każdym razie problem obecności narkotyków w białołęckich szkołach (istniejący przecież na co wskazują sami uczniowie, a także nauczyciele) nie powienien być rozstrząsany w obliczu śmierci, w dodatku na forum internetowym... |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.