Forum › Białołęka
# Gość 05.05.2016 09:04 |
|
10 Czerwca Marsz Metro Białołęka - Ratusz miasta!
|
# eecec 05.05.2016 13:59 |
|
ZADZWONILI DO 2 PRZYCHODNI??? ŚMIECH! ILE JEST PRZYCHODNI NA BIAŁOŁĘCE!!! POLICJA DO ROBOTY!
|
# Nie mam psa i nie brudzę 05.05.2016 15:11 |
|
Oczywiście trucie zwierząt jest niedopuszczalne i karygodne, ale moze właściciele psów zaczną sprzątać po swoich pupilach bomby, choć z chodników, jesli trawniki mają już pełnić rolę psich toalet. Nie mozna przejść normalnie np. ulicą Strumykową, bo mozna co pół metra wdepnąć w kupsko.
|
# kjku 05.05.2016 16:53 |
|
#Nie mam psa i nie brudzę napisał(a) 05.05.2016 15:11 Twoja wypowiedź nic nie wnosi do tematu. Ale skoro o tym, to rodzice też niech pilnują bachorów sikających gdzie popadnieOczywiście trucie zwierząt jest niedopuszczalne i karygodne, ale moze właściciele psów zaczną sprzątać po swoich pupilach bomby, choć z chodników, jesli trawniki mają już pełnić rolę psich toalet. Nie mozna przejść normalnie np. ulicą Strumykową, bo mozna co pół metra wdepnąć w kupsko. |
# alaP 06.05.2016 07:00 |
|
jeśli zaprosisz mnie na 30 min spacer i spotkamy choć 1,słownie jednego "bachora" sikającego na dworze wypłacam gotówką 500 zł. ale jeśli w tym samym czasie spotkamy 5 srających psów i nie sprzątających po nich jaśnie właścicieli to wtedy sprzątasz z tych gówien cały okoliczny teren zielony. wchodzisz w to??
|
# wrfwr 06.05.2016 10:37 |
|
#alaP napisał(a) 06.05.2016 07:00 TAK bo niestety mam doświadczenie, które gwarantuje mi 500 zł (za każdego) Zapraszam do Parku Magiczna w ciepły dzień.jeśli zaprosisz mnie na 30 min spacer i spotkamy choć 1,słownie jednego "bachora" sikającego na dworze wypłacam gotówką 500 zł. ale jeśli w tym samym czasie spotkamy 5 srających psów i nie sprzątających po nich jaśnie właścicieli to wtedy sprzątasz z tych gówien cały okoliczny teren zielony. wchodzisz w to?? |
# Nie dla min na chodnikach 06.05.2016 17:39 |
|
Porównac psie gów...a na środku chodników i sikanie dzieci pod krzakami mógł tylko miłośnik czworonogów, pewnie jeden z tych nie uznajacych sprzątania po swoim psie. Życzę konkretnego wdepnięcia
|
# zdziarska 12.05.2016 13:00 |
|
straż miejska zamiast jeździć po obiady samochodem niech zacznie patrolować ulice pieszo i wlepiać mandaty osobom nie sprzątającym po swoich pupilkach... sprawa się nagłośni sama jak kilkanaście osób w ciągu jednego dnia zapłaci mandat po 100 zł
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.