Forum › Wawer
# Marian 09.12.2019 17:20 |
|
O jakiej płynności ruchu pieprzy ten radny skoro na ulicy są spowalniacze hamujące ruch do 10km/h?
|
# rozbawiony 09.12.2019 23:44 |
|
Mieszkam w pobliżu i jeżdzę tam od 10 lat. Nie widziałem tam nigdy żadnej groźnej sytuacji, ale w imie paranoi związanej z tzw. bezpieczeństwem i w imie wydawania nie swoich pieniędzy trzeba wybudować kolejne bezsensowne rondo.
|
# MarkusLipowicz 10.12.2019 09:13 |
|
#rozbawiony napisał(a) 09.12.2019 23:44 Jak w ciebie wjedzie jakiś niedorozwój zwany kierowcą, będziesz miał dużo czasu aby przemyśleć raz jeszcze co jest paranoją, a co nie. O ile oczywiście przeżyjesz.Mieszkam w pobliżu i jeżdzę tam od 10 lat. Nie widziałem tam nigdy żadnej groźnej sytuacji, ale w imie paranoi związanej z tzw. bezpieczeństwem i w imie wydawania nie swoich pieniędzy trzeba wybudować kolejne bezsensowne rondo. |
# Marian 10.12.2019 11:46 |
|
#rozbawiony napisał(a) 09.12.2019 23:44 Niedorozwojem to jesteś raczej ty bo wymuszasz pierwszeństwo albo nie umiesz się włączyć do ruchu.Mieszkam w pobliżu i jeżdzę tam od 10 lat. Nie widziałem tam nigdy żadnej groźnej sytuacji, ale w imie paranoi związanej z tzw. bezpieczeństwem i w imie wydawania nie swoich pieniędzy trzeba wybudować kolejne bezsensowne rondo. Jak w ciebie wjedzie jakiś niedorozwój zwany kierowcą, będziesz miał dużo czasu aby przemyśleć raz jeszcze co jest paranoją, a co nie. O ile oczywiście przeżyjesz. Kto ci dał prawo jazdy jak nie umiesz jeździć? Tam są spowalniacze i samochody ledwo się toczą. Po co wydwać kasę na niedorozwojów nie potrafiących włączyć się do ruchu? |
# Tubylec 12.12.2019 19:52 |
|
Czy Widzisz pierwsze zdjęcie ? To mój płot jest kolorowy a wiesz dlaczego? Bo tyle ile kolorów tyle w nim zaparkowało samochodów! Dlatego rondo musi być! Zaś progi wymyślił jakiś idiota który za pewne mieszka gdzieś w lesie więc jemu szyby nie pękają ani nic w domu się nie trzęsie przy każdym np. Autobusie
Skoro mieszkasz tu 10 lat to nie wiele wiesz. Dwa śmiertelne wypadki mnóstwo stłuczek u mnie i u sąsiadów po kilka samochodów w ogrodzie MAŁO? |
# mieszkam niedaleko 14.02.2020 00:55 |
|
He he, od progów zwalniających szyby ci pękają ??? A jak kret Ci chodzi w ogrodzie to talerze taśmą obklejasz żeby nie pospadały. To się nazywa paranoja, ale spokojnie, to się leczy ... A dzwony w kościele obok nie przeszkadzają? Kieliszki potłukły?
|
# Wiktor Ran 28.06.2022 07:25 |
|
Teraz Polska. Polak Polakowi wilkiem, wystarczy poczytać komentarze...
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.