REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# alex

14.10.2012 21:31

mogli sie pobudować w Puszczy Kanpinowskiej, nie mieli by problemu !!

# mieszkanka okolicy

20.11.2012 10:05

Ta sortownia to jest jakaś masakra! Kiedyś była mniej uciążliwa, teraz (mieszkam jakieś 70 metrów od niej) wpadają mi przez okno "naćpane" muchy, które zaraz zdychają... To chyba nie jest ekologia, o która powinno się dbać w dzisiejszych czasach i tym bardziej będąc w UE. Wiem, że jestem idealistką... MPO było wybudowane lata temu... Kiedy tu była wieś i mało domów, z czasem jak działki rolne zaczęły stawać się budowlanymi, skoro gmina zaczęła wydawać zezwolenia na budowę, to powinna również zadbać o umożliwienie tym mieszkańcom normalnego życia w tym miejscu. Albo nie wydawać zgód na budowę w tej lokalizacji...

# z Dąbrówki

20.11.2012 14:46

To, że gmina dała pozwolenia, pewnie nawet nie mogła nie dać, nie oznacza, ze baza MPO miała iść do likwidacji. Pamiętacie pogłoski rozsiewane przez życzliwych, ze wkrótce Huta Warszawa będzie zamknięta? I co? I nic, a nawet produkcja rośnie.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni