Forum › Białołęka
Rower dla dziewczynki
# Madii 27.03.2004 18:29 |
|
Witam :)
Poszukuję roweru (używanego) dla 6-letniej dziewczynki. Parametry roweru: koła -20", hamulec w pedałach i ręczny, bez przerzutek, błotniki. Rower w dobrym stanie, w pełni sprawny. Z góry dziękuję za powyższe informacje. Pozdrawiam Madii |
gruppa 22.08.2015 09:55 |
|
Używany najlepiej szukać na allegro lub tablicy. Jeśli nie znajdziesz używanego taki jaki ciebie interesuje to proponuję tutaj się rozejrzeć
centrumrowerowe.pl Pamiętaj tylko, by kupować rowery markowe, z markowym osprzętem typu shimano a nie z marketu. |
kobietkaa 21.03.2016 13:59 |
|
Dokładnie, używane można też znaleźć na sprzedajemy.pl Niedawno kupowałam rower dla córki i miałam ten sam dylemat. Wybrałam jednak nowy, bo myślę, że używany nie koniecznie znaczy bezpieczny. A jednak bezpieczeństwo musi być na pierwszym miejscu. Kupiłam rower z modelu producenta Tomabike.pl Rowery widziałam na "żywo" na Targach w lutym w Katowicach. Więc o tyle było mi łatwiej podjąć decyzję. Rowery są solidne i bardzo solidnie wykonane. Polecam z czystym sumieniem. Możesz sobie tutaj je obejrzeć: http://www.tomabike.eu/oferta
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.