REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

rekrutacja do przedszkola

# filo

14.04.2016 15:23

skandal i jeszcze raz skandal, osiedli się buduje na każdym skrawku, dzieci coraz więcej a potem nie ma miejsc dla nich w szkołach i przedszkolach

# misia

20.04.2016 15:59

moje dziecko nie dostalo się do zadnej z trzech placówek które wybrałam, dziecko ma 4 lata i z tego co wiem to miało mieć miejsce zagwarantowane dzieci podjętej uchwale, budujmy więcej osiedli na każdym pasie zieleni

# iwona75

08.06.2016 16:16

Zadowolona jestem z podejścia do maluchów jakie mają w placówce Buzzy Bee. Nie wiem, czy ktoś to miejsce kojarzy? Koło lasu Kabackiego. Oprócz ludzi, którzy po prostu do dzieci podchodzą z miłością, sam obiekt jest świetnie wyposażony i zaaranżowany. Ceny są na stronie www.buzzybee.pl i też info o wszystkich prowadzonych zajęciach i nauce angielskiego.

REKLAMA

# Katrin

20.06.2016 20:03

Super przedszkole powstaje w Jabłonnie na ul. Szkolnej.A i co do ceny można się dogadać z właścicielami.POLECAM!!!!!!
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025