REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

# Beno

09.06.2020 18:28

Nie wiem w jaki osób jest obecnie rozwiązywany problem kolejek w poczekalni ale często korzystam z pomocy przychodni na Strusia I jestem bardzo zadowolona.

# Leon

09.06.2020 22:00

GazWyb łże jak pies

# Maro

09.06.2020 22:16

jakoś mnie ta opinia gazety wyborczej nie dziwi, pierwszy raz opisują prawdę.

REKLAMA

# Jerzy Krzak

09.06.2020 23:34

Kto nie był tam nigdy rano w poczekalni do RTG i do punktu pobrań krwi analizy może uwierzyć w te tłumaczenia. Prawda jednak wygląda tak jak opisał czytelnik. Pani dyrektor postawiła na zysk za wszelką cenę , kosztem bezpieczeństwa pacjentów i personelu.

# Malgorzata

10.06.2020 09:21

Ja i mój mąż też korzystamy i są zachowane zasady bezpieczeństwa. Są też konsultacje on-line, bardzo jestem z takiej formy zadowolona. Nie było żadnego problemu.

# Sawa

10.06.2020 22:34

Zacznijmy od spojrzenia na siebie i dbajmy o siebie nawzajem. Jestem pacjentka tej przychodni i jestem zadowolona. Personel stara się jak może, ale my sami nie stosujemy się do obowiązujących zasad. Pacjenci stoją JEDEN NA DRUGIM, nie zachowuja odstępow, nie noszą maseczek. W ostatnich dniach byłam na pobraniu krwi, faktycznie pod przychodnia była kolejka i kiedy naprawde grzecznie zwróciłam uwagę ludziom oczekujący na wejście żeby zachowali odstępy od siebie, (stali jeden "na" drugim) uwierzcie nikt z 15 osób nie raczył się przesunac!!! Jestesmy dorośli i rozumni więc nie oczekujmy, że ktoś będzie na "prowadził za reke", sami ZADBAJMY O SIEBIE, a nie zwalamy wine na innych. Nastał trudny czas, ale to od nas zależy jak sobie poradzimy.

REKLAMA

# Pacjentka

13.06.2020 16:56

Korytarze w przychodni są bardzo wąskie i tylko od zachowania pacjentów zależy, czy możliwy dystans będzie zachowany.
Są 3 wejscia dla pacjentów, wiec trudno zrozumieć dlaczego do zdrowych wchodzi się wejsciem dla chorych.
Samą placówkę oceniam bardzo dobrze. Zapisy online. Życzliwi lekarze.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024