Forum › Wawer
# Beno 09.06.2020 18:28 |
|
Nie wiem w jaki osób jest obecnie rozwiązywany problem kolejek w poczekalni ale często korzystam z pomocy przychodni na Strusia I jestem bardzo zadowolona.
|
# Leon 09.06.2020 22:00 |
|
GazWyb łże jak pies
|
# Maro 09.06.2020 22:16 |
|
jakoś mnie ta opinia gazety wyborczej nie dziwi, pierwszy raz opisują prawdę.
|
# Jerzy Krzak 09.06.2020 23:34 |
|
Kto nie był tam nigdy rano w poczekalni do RTG i do punktu pobrań krwi analizy może uwierzyć w te tłumaczenia. Prawda jednak wygląda tak jak opisał czytelnik. Pani dyrektor postawiła na zysk za wszelką cenę , kosztem bezpieczeństwa pacjentów i personelu.
|
# Malgorzata 10.06.2020 09:21 |
|
Ja i mój mąż też korzystamy i są zachowane zasady bezpieczeństwa. Są też konsultacje on-line, bardzo jestem z takiej formy zadowolona. Nie było żadnego problemu.
|
# Sawa 10.06.2020 22:34 |
|
Zacznijmy od spojrzenia na siebie i dbajmy o siebie nawzajem. Jestem pacjentka tej przychodni i jestem zadowolona. Personel stara się jak może, ale my sami nie stosujemy się do obowiązujących zasad. Pacjenci stoją JEDEN NA DRUGIM, nie zachowuja odstępow, nie noszą maseczek. W ostatnich dniach byłam na pobraniu krwi, faktycznie pod przychodnia była kolejka i kiedy naprawde grzecznie zwróciłam uwagę ludziom oczekujący na wejście żeby zachowali odstępy od siebie, (stali jeden "na" drugim) uwierzcie nikt z 15 osób nie raczył się przesunac!!! Jestesmy dorośli i rozumni więc nie oczekujmy, że ktoś będzie na "prowadził za reke", sami ZADBAJMY O SIEBIE, a nie zwalamy wine na innych. Nastał trudny czas, ale to od nas zależy jak sobie poradzimy.
|
# Pacjentka 13.06.2020 16:56 |
|
Korytarze w przychodni są bardzo wąskie i tylko od zachowania pacjentów zależy, czy możliwy dystans będzie zachowany.
Są 3 wejscia dla pacjentów, wiec trudno zrozumieć dlaczego do zdrowych wchodzi się wejsciem dla chorych. Samą placówkę oceniam bardzo dobrze. Zapisy online. Życzliwi lekarze. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.