Forum › Białołęka
Polska potrzebuje silnej ręki
# piotrek 03.11.2006 20:27 |
|
J.W., tylko obiektywinej,a nie wyspecjalizowanej do dojeżdżania ludzi spoza układów politycznych, urzędniczych, iip.
PIS próbuje pokazać, że tak działa, tylko na razie to lecą do puchy komuchy, a ojcowi prowadzącemu prorok odmówił wszczęcia postepowania. Tzn. ,że mogę w tym kraju zrobić coś strasznego, okraść , zabić , zgwałcić, a jak mam dobre układy z prorokiem to prorok może odmówić postępowania w mojej sprawie. Prawo ? Sprawiedliwość? Syf ,kiła i mogiła. Wracając do tematu przewodniego, uważam , że musi być w Polsce bardzo silna ręka,, która będzie działała jak Janosik, o biednych trzeba lepiej zadbać, a nie tylko sprzyjać bogatym. Zadbac o młodzież, żeby nie spier..., bo za kilka lat bezrobocia nie będzie, tylko będą wolne miejsca pracy, a do pracy będziemy ściągali murzynów z Etiopii. itd, itd. Jak Romek chce wprowadzić porządek w budach( i bardzo dobrze), to wnuczek Jakuba Bermana i kilku jeszcze lepszych wespół z nim, którzy są autorami rozbioru Polski gada, że to nie tak. Właśnie , że tak. Polak musi mieć mocną rękę nad sobą, bo inaczej jest jeszcze gorszy w stosunku do swojego ziomka jak cygan do cygana. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.