REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Uwaga, uwaga(tekst bez jaj)

# piotrek

01.11.2006 05:45

Radzę wszystkim młodym i zdrowym, aby zastrzegli sobie niemożliwość rozebrania własnego ciała na narządy po przejściu "tam".
W tym bandyckim kraiku po prostu pozwalają ludkom umierać( podobnie tylko nie tak na chama, jak w filmie "Coma").
Ja w przyszłym tygodniu to robię, bowiem wczorajsza informacja z ust mojego znajomego macenasa przeraziła mnie. I to już któryś przypadek, a wiadomo, lekarz zawsze się wybroni.
Nawet po śmierci zarabiają na ludkach. Jest to podwójny bandytyzm, ponieważ nigdy nie pomyślałbym o takim vecie, ale na Boga, wolę żyć w kalectwie, niż wcale.

# B.W.

01.11.2006 08:20

A Kohelet powiada: Marność nad marnościami i wszystko marność...

# eklezjasta

01.11.2006 11:20

Bartku, juz za 12 dni bedziesz spokojnie nic nie robiac dostawac miesiecznie 1700 zł na reke. Przez cztery lata da to 82 tys. zł. CZY TO NIE PIEKNE??

REKLAMA

# Gonczarow

01.11.2006 22:12

Od nas zależy czy on będzie "dostawać nic nie robiąc" czy kto inny będzie dla nas pracować.

# piotrek

03.11.2006 20:31

dzisiejszy text w życiu w-wy jest b. bliski pow. textu, formalina?, ja bym sprawdził te zaformalinowane dzieci, czy wszystkie narządy posiadają.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025