REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Policji nie można ufać !!!

# rowerzysta

28.06.2003 11:59

Radze Wam dobrze-nie współpracjucie z policją bo to nie ma sensu.Wczoraj (tj.27.06.03) na masie krytycznej policja eskortowała nas przez całe miasto(w tym przejazdy na światłach), aż w końcu perfidnie, gdy wszyscy byli na moście Świętokrzyskim(1016 osób), zablokowali nas z dwóch stron.Podjechały busy policjyjne i zaczeli się wysypywać jak mrówki.Otoczyli wszystkich i zaczeło sie wielkie spisywanie ludności zgromadzonej na moście.Ja jeszcze wraz z paroma osobami zdążyliśmy uciec.Mam im za złe, że przed wyruszeniem wszystko było uzgadniane co do przejazdu.

# jack73

10.07.2003 11:39

co gdzie kiedy - o co chodzi?

cezar

12.07.2003 08:30

Chodzi o "Mase Krytyczną" > W uproszczeniu, jest to spotkanie większej grupy rowerzystów i ich wspólny przejazd przez miasto, dzięki czemu są lepiej widoczni i mogą się bezpiecznie poruszać po ulicach. Zapraszam na strone www.masa.w.pl Swoja droga tez byłem spisany dnia 27 czerwca na moscie

REKLAMA

cezar

24.07.2003 17:12

Jutro (25.07) MASA KRYTYCZNA pl. Zamkowy godz. 18 Zapraszma wszystkich zroweryzowanych co jeszcze nie wyjechali na wakacje na wspolny przejazd w piatek po poludniu. Planowany czas przejazdu 2/3 h
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni