Forum › Wawer
# klient ferio 12.08.2020 14:43 |
|
Można było zrobić system ze szlabanem, jak w Klifie. To co obecnie dzieje się w Ferio uderza również w klientów centrum handlowego, którzy po prostu się zagapili. Mało ma wspólnego z budowaniem dobrego wizerunku firmy.
|
# Happy 12.08.2020 15:56 |
|
Na początku nie było biletomatów i chetnie tam robiliśmy zakupy. Pewnego dnia żona dostała wezwanie, ponieważ wjeżdżając po zmierzchu nie zauważyła nowo zainstalowanych biletomatomatów. To były nasze ostatnie zakupy.
|
# zmotoryzowany 12.08.2020 16:19 |
|
Nie przzejmujcie się, zmieńcie miejsce zakupów !
|
# krisnap 13.08.2020 09:14 |
|
Zgadzam sie z #Happy: bywalem tam dosc czesto do momentu pojawienia sie parkometrow. Teraz juz nie pamietam, kiedy byl ostatni raz...
|
# Magi 14.08.2020 06:43 |
|
Miałam podobna sytuację jak opisana powyżej. Kontrolerzy na prawdę mege hamscy. Też omijam to miejsce
|
# Ikad 15.08.2020 12:14 |
|
Kartki z -animacją- widać że trzeba bilet wziąć wszędzie wiszą
|
# klient ferio 18.08.2020 11:10 |
|
@Ikad Tylko po co tracić czas na wracanie z kartką do samochodu, jak można załatwić opłatę przy wyjściu z centrum handlowego, lub wcale, jeśli się nie przekroczyło czasu. Czy naprawdę system z kamerą, szlabanem i odczytem numerów rejestracyjnych jest droższy, niż panowie parkingowi?
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. |
# OlgaBB 12.09.2020 23:10 |
|
Bylam w 8smym mc ciąży, zaparkowałam a nie znając dobrze rozlokowania parkomatow poszłam w stronę restauracji, nie głównego wejscia, zawróciłam od razu widząc, że biletomat jest w innym miejscu. Po 30 sek mandacik byl za szybą. Chamidło czekało, aż tylko pójdę w złą stronę. Kiedy zaczęłam nagrywać zajście Oprych wyszarpał mi telefon, zbijając szybkę i uderzył w brzuch. Obaj z kolegą uciekli więc po przyjezdzie policji dowiedziałam się, że zapraszają na komisariat jak chce złożyć zawiadomienie. Niestety pojechałam na ostry dyżur sprawdzić czy z dzieckiem wszystko w porządku i odpuściłam czego żałuję do dziś. Stop PATOLOGII
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.