Forum › Białołęka
# Normalny park 11.07.2018 12:13 |
|
Mam prosbe do pana Basińskiego i jego kolegów z IMB bo nie zrozumieli chyba. Dajcie sobie spokój z pseudo parkiem wodnym, zrobcie tam normalny park i co najwazniejsze przestancie blokowac projekty z budzetu!! Gdyby nie wasze głupie zagrywki polityczne w przyszłym roku by mógł być już kawałek parku
|
# XXX 11.07.2018 12:45 |
|
Jaki Park? Na tak małej powierzchni ?:) Skwer, to tak. Przestańcie się wygłupiać z tym przesadnym nazewnictwem, bo powstaje pytanie, jakie kompleksy leczycie. Dotyczy to jednych i drugich
|
# Seba 12.07.2018 12:38 |
|
A czyja jest działka??? bo chyba tam przed wojenna Właścicielka była Kisiel-Kiślańska. A potem część sprzedała. I tam jest przedwojenna droga - która prowadzi prosto pod teren Kościelny - też nie jest sprawa własności wyjaśniona. Każdy się boi bo to Kościół... a warto byto wyjaśnić
ZANIM ZACZNIE SIĘ PROJEKTOWAĆ PARK sprawdzić czyja jest działka. |
# Mieszkańcy 12.07.2018 17:22 |
|
Mamy jako mieszkańcy Tarchomina prośbę do obu opcji politycznych szalejacych w Ratuszu. Odejdzcie. Wy się klocicie o stołki a my nie mamy gdzie wyjść na spacer z dzieckiem. Nie mamy nawet najzwyklejszego chodnika wzdłuż Swiatowida na wysokości Carrefoura. Na co idą nasze podatki?
|
# XXX 13.07.2018 08:01 |
|
#Mieszkańcy napisał(a) 12.07.2018 17:22 A ja mam prośbę, by być sprawiedliwym. Od 12 lat rządzi tu PO. Odpowiada za wszystko co dobre i złe się wydarzyło. Nie ma co tym obarczac innych opcji.Mamy jako mieszkańcy Tarchomina prośbę do obu opcji politycznych szalejacych w Ratuszu. Odejdzcie. Wy się klocicie o stołki a my nie mamy gdzie wyjść na spacer z dzieckiem. Nie mamy nawet najzwyklejszego chodnika wzdłuż Swiatowida na wysokości Carrefoura. Na co idą nasze podatki? |
# xxx 13.07.2018 12:45 |
|
#XXX napisał(a) 13.07.2018 08:01 A ja mam prośbę, by być sprawiedliwym. Od 12 lat rządzi tu PO. Odpowiada za wszystko co dobre i złe się wydarzyło. Nie ma co tym obarczac innych opcji. Obecnie większość w zarządzie dzielnicy ma Inicjatywa Mieszkańców Białołęki. Pani burmistrz z PO jest przegłosowywana |
# Mieszka%u0144cy 13.07.2018 14:27 |
|
I znowu to samo. My tu się żalimy że musimy brnąć przez błoto z wózkiem dziecięcym a Pan o sprawiedliwości. Wy po prostu albo nie rozumiecie ludzi albo nie chcecie ich rozumieć.
|
# XXX 13.07.2018 14:40 |
|
#xxx napisał(a) 13.07.2018 12:45 To niech się poda do dymisji biedaczysko skoro ją mniejszościowy koalicjant przegłosowuje. Widać jaki pan, taki kram :). I już się nie wygłupiaj. PO rządzi w Białołęce od 12 lat i nie ma co tu mataczyć. To nie kwestia oceny tylko faktów. Dobrze, czy źle, to już inna sprawa. Ocena należy do nas.Obecnie większość w zarządzie dzielnicy ma Inicjatywa Mieszkańców Białołęki. Pani burmistrz z PO jest przegłosowywana |
# Grazia 14.07.2018 08:27 |
|
W ten sposób to ta dzielnica jeszcze długo będzie dziką quasi dzielnicą i najlepszym przykładem jak się nie robi miasta. Miałam przyjemność (?) chwile tam pomieszkac i tak zachodze w głowę kto to miejsce wybiera na swój dom?! Jak jeszcze stare osiedla Porajow, Niegodzicow mają trochę ładu i składu i infrastruktury to po drugiej stronie Światowida to już istna porażka.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.