REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

nie słowa tylko czyny

# piotrek

05.11.2006 19:30

konwencja PIS otwarta przez tego, który nic nie zrobił ,kiedy to prokuratura odmówiła wszczęcia postępowania w stosunku do Ojca Prowadzącego(owieczki do kasy) i mówiącego, że fundusz utworzony z naszych pieniędzy w sejmie dla weksli Lepperka to nic takiego.
Marcinkiewicz mówił ładnie, ale nic mi się nie zgadza z moimi korespondencjami i nieprawnymi odpowiedziami na moje pisma lub pozostawienie pism bez odpowiedzi, również z jego biurem, jego urzędolami, a nawet z jego poprzednikiem , dziś rezydentem-bufonem.Kłamstwa, oszustwa i brednie, ładnie ubrane przez mędrków od komunikacji niewerbalnej i tyle..won, won, won.
Potem brajdak cierpiący na manię niższości(zauważcie, że niscy ludkowie najczęściej posiadają wściekłe i niebezpieczne psy), też ładnie godoł, tylko to nie jest zgodne z rzeczywistością, o cxzym oni wszyscy mówili, kłamią i chca jak najwięcej mieć ludków w samorządach i rezydencika warszawy też chcą
mieć.
MAM NADZIEJĘ, ŻE W TYCH WYBORACH PIS DOSTANIE PO DUPIE, TYLKO ABY GOSPODARNOŚC PRZY TYM NIE ZYSKAŁA, BO TU NIE MAM MNIEJSZEGO, CZY WIĘKSZEGO ZŁA.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą