Forum › Białołęka
nie słowa tylko czyny
# piotrek 05.11.2006 19:30 |
|
konwencja PIS otwarta przez tego, który nic nie zrobił ,kiedy to prokuratura odmówiła wszczęcia postępowania w stosunku do Ojca Prowadzącego(owieczki do kasy) i mówiącego, że fundusz utworzony z naszych pieniędzy w sejmie dla weksli Lepperka to nic takiego.
Marcinkiewicz mówił ładnie, ale nic mi się nie zgadza z moimi korespondencjami i nieprawnymi odpowiedziami na moje pisma lub pozostawienie pism bez odpowiedzi, również z jego biurem, jego urzędolami, a nawet z jego poprzednikiem , dziś rezydentem-bufonem.Kłamstwa, oszustwa i brednie, ładnie ubrane przez mędrków od komunikacji niewerbalnej i tyle..won, won, won. Potem brajdak cierpiący na manię niższości(zauważcie, że niscy ludkowie najczęściej posiadają wściekłe i niebezpieczne psy), też ładnie godoł, tylko to nie jest zgodne z rzeczywistością, o cxzym oni wszyscy mówili, kłamią i chca jak najwięcej mieć ludków w samorządach i rezydencika warszawy też chcą mieć. MAM NADZIEJĘ, ŻE W TYCH WYBORACH PIS DOSTANIE PO DUPIE, TYLKO ABY GOSPODARNOŚC PRZY TYM NIE ZYSKAŁA, BO TU NIE MAM MNIEJSZEGO, CZY WIĘKSZEGO ZŁA. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.