REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Nie kandyduję i obiecuję

# Jarek_Filipowicz

12.10.2006 06:52

że w kolejnej kadencji rady dzielnicy będę organizował imprezy sportowe, rekreacyjne i kulturalne dla mieszkańców Białołęki,
tak jak robiłem to nie będąc radnym od 2003 roku, spełniając w ten sposób swój program wyborczy dotyczący otwierania sal gimnastycznych i boisk szkolnych dla dzieci, młodzieży i dorosłych
Będę głosował na syna Michała ponieważ uważam, że już najwyższy czas dokonać prawdziwej zmiany pokoleniowej w gronie radnych dzielnicy

# ciekawski

12.10.2006 07:45

A z jakiej listy Szanowny Syn wybiera się w imieniu niespełnionego Taty?

Matka_Sławka_z_Gdańska

12.10.2006 11:07

Skoro wymysliles sobie taki gry plan, ze ryj w korycie z szambem zanurzy mlody, a ty pozostaniesz czysty i nie ubabrany .....
Eeee? he....
...no to trudno Jarek oczekiwac, zebys glosowal na Tadeusza dajmy na to... a na syna nie ?
Ale i tak Parafie dziekuja ci za jasna deklaracje !

REKLAMA

# Startujący

12.10.2006 11:31

Skoro Jarek realizuje program wyborczy nie będąc radnym - to niech zajmie się też paroma innymi rzeczami. Jarku, zbuduj Mościk, puść kolejki, metra i inne pierduły. A my weźmiemy diety!

Matka_Sławka_z_Gdańska

12.10.2006 11:54

Dobra uwaga !
.... moze go przekierowaac i niech zapie...dala na innych odcinkach. Ha, ha, ha.... Jarus,co ?

# WFH

12.10.2006 16:01

Popieram inicjatywę głosowania na młodych ludzi (nie chodzi mi o marionetkę- Oracza). Znając życie i tak zaraz rzesza przyczepionych do stołka betonów będzie chciało ukręcić łeb młodym, ambitnym kandydatom. Nadchodzi punkt kulminacyjny ich czteroletniego oczekiwania - wybory. Zaraz się dowiemy jacy to nasi kochani staruszkowie są wspaniali. Ile to zrobili podczas ostatniej kadencji. Zobaczymy te same (z kilkoma dodatkowymi zmarszczkami w porównaniu z poprzednimi wyborami) ich zdjęcia na tych samych miejscach na listach (nie mogą przecież zaryzykować oddania młodym "najlepszych" miejsc bo przez przypadek mogli by "nie wejść" i cztery lata były by zmarnowane. Wyobrażacie sobie sytuację w której burmistrz Smoczyński nie dostał mandatu? (bynajmniej nie chodzi o drogowy) . Co by biedaczek wtedy zrobił. Od tylu lat przyczepiony do stołka, a teraz musiał by szukać sobie uczciwej pracy. Pozdrawiam serdecznie

REKLAMA

# Jarek_Filipowicz

12.10.2006 17:38

Sławku, współczuję Ci, że masz taką Mamusię.
Budowa mostu, kolejek i metra to zadania powyżej rady dzielnicy.
Syn startuje z listy Lewica i Demokraci z 13 miejsca w okręgu II.

# realista

12.10.2006 18:18

Do Jarka- to szanse ma mniej niż umierkowane. Bartek mogłby wniesc nowa jakosc- gdyby stworzył własną spolecznikowska liste. Wtedy powstałaby nowa młodsza o 30 lat Gospodarnośc i moze byłaby to zmiana jakościowa lub mimo wszystko poszedł z Pis . Wtedy zdobyłby mandat (mimo kiepskiego miejsca) i mogłby okazać się liderem dla młodych Pisowcow. A oni jakis potencjsał w sobie mają, tylko uwierzyli w sciezke kariery partyjnej. Sukces Bartka dałby im do myslenia i uaktywnił ich spolecznie. Mniej by pisali ktory polityk ich popiera a bardziej ile spraw zalatwili.Tak Bartek jest barwna nitka w dywanie Gospodarności- radni z tej listy tez realizuja swoje cele. Załatwiaja swoim osiedlom wode gaz drogi (skadinad potrzebne), ale czy to zmienia sposob rzadzenia Bialoleka- taki sam od 12 lat. I jeszcze jedno Bartek by cos zrobic musi sie rozwijac profesjonalnie- nauczyc sie ukladania budzetu, oceny projektow inwestycyjnych, dobrze poznac ustawe warszawska, znac KPA i orzecznictwo-wtedy moze byc merytorycznie skuteczny[bardziej przytomnie wypowiadałby się wtedy o szansach rozwiazania problemu braku przedszkoli]. W mlodym Pisie mialby z kim sie tego uczyc. Tak.. burmistrz bedzie wspieral imprezy mlodziezowe .. i tyle.

# PIOTREK

12.10.2006 19:42

JAREK, NIE ZWRACAJ UWAGI NA MATULĘ, BO SZKODA CZASU, MOŻNA GO NAMIERZYĆ, KTO TO JEST TYLKO PO CO?
MAM WRAŻENIE, ŻE JEST TO URZĘDOL Z NASZEJ DZIELNICY, BO WIADOMOŚCI I STYL WYMOWY(IRONIA I DRWINY PASUJĄ DO STYLU WSZYSTKICH URZĘDOLI.
ONI OCZYWIŚCIE WYRAŻAJĄ SIĘ INNYMI SŁOWAMI I ZWROTAMI, ALE ZASADA TA SAMA.......

REKLAMA

# Bartek W.

12.10.2006 20:04

Rachunek sumienia (dla wszystkich):
1. A może droga do KARIERY nie jest jeszcze zamknięta?????
2. A może utarcie nosa było potrzebne... i da więcej do myślenia niż mandat, który jest na razie wirtualny? "Przed" człowiek zwykle więcej może się nauczyć.
3. A może niekoniecznie ktoś chce skakać?
3. A może coś się jeszcze zmieni? Przecież rejestracja komitetów trwa do 13 X do g. 0 (hahahaha).

# Jarek_Filipowicz

13.10.2006 07:15

Do Startującego
szkoda, ze tylko tyle potrafisz i chcesz robić przez 4 lata jako radny, ale wiedz, że ludzie szybko Cię rozpoznają.
do PIOTRKA
Miałeś rację pisząc o BMW karierowiczach i dupolizach !!!!
Do Bartka W.
Nie jestem karierowiczem, nikt mi nosa nie ucierał i nic już się nie zmieni do 13X do g. 0 (hihihi).
Tym co robię w Białołęce od 3 lat przeskoczyłem nie jednego "bez-radnego".
Będę agitował młodych do głosowania na mojego syna.

Matka_Sławka_z_Gdańska

13.10.2006 08:26

Chryste ! Panie... wyhodowales komucha ??? !!!
Jarek... ... ...

REKLAMA

# Bartek W.

13.10.2006 08:37

Jarku Jarku, pisałem o sobie w kontekście realistyty...

# piotrek

13.10.2006 09:58

do Jarka"nie jednego bezreadnego":
TY WIĘCEJ ZROBIŁEŚ NIŻ ONI WSZYSCY RAZEM DO KUPY WZIĘCI.
i dalej robisz bez diet, bo jesteś społeczniakiem a nie karierowiczem , który tylko gada, gada, gada......

# Jarek_Filipowicz

13.10.2006 19:05

Sławku !!!
Bardzo się cieszę, że Twoj Mamusia nareszcie się odchamiła i zaczęła pisać w języku polskim.

REKLAMA

# życzliwy i znany

13.10.2006 21:39

Jarek więcej finezji! Polotu Ci brak chłopie. Latasz jak kot z pęcherzem za piłką i nie masz czasu pomyśleć... A co na Twoje SLD-owskiej koneksje rodzinne Ksiądz Dziekan-Prałat-Lizodup Głódziowy? Nie wyklnie z ambony? Nie wypierdoli z Agape? Nie nałoży ekskomuniki? Gdzie ty wtedy będziesz latał jak kot z pęcherzem?

# Jarek_Filipowicz

14.10.2006 06:50

do życzliwego i znanego
Zdecydowanie wolę mieć w radzie dzielinicy młodego (24 lata), uczciwego (nieskorumpowanego, bo i kiedy miałby to zrobić), wykształconego prawnika (Michał kończy prawo na UKSW),
jako radnego.
A co do AGAPE - to chyba mi zazdrościsz, że latam za piłką, pływam na łodziach smoczych, gram w szachy i w tenisa stołowego i że poznaję przez to coraz więcej ludzi w Białołęce.

# PIOTREK

14.10.2006 08:47

ŻYCZLIWY
JA TEŻ NIE LUBIĘ KOMUCHÓW!
ALE CZŁOWIEK NIE WIERZĄCY DLA MNIE JEST TAKIM SAMYM CZŁOWIEKIEM JAK WIERZĄCY.
SLDOWSKIE KONEKSJE NIE MAJĄ ZWIĄZKU Z WIARĄ, MOŻNA BYĆ W SLD I WIERZYĆ, WIĘC NIE ROZUMIĘ TWEGO WPISU.
JA BYŁEM 11 LAT MINISTRANTEM I NADAL WIERZĘ W BOGA, A KOŚCIÓŁ....A KOŚCIÓŁ POZOSTAWIŁBYM NA ŁASCE BABCI , KTÓRE KILKAKROTNIE SKROBAŁY SIĘ I TAK ZAJADLE TERAZ KRZYCZĄ O GRZESZNIKACH ORAZ LUDKOM WIERZĄCYM.
ŻADNEGO KONKORDATU I WSPARCIA Z KASY PAŃSTWA, CZYLI NASZEJ, ŻADNYCH ULG, BO WEDŁUG BOGA WSZYSCY JESTEŚMY RÓWNI, WIDAĆ, ŻE WG. KOŚCIOŁA NIE!!!!!

REKLAMA

# życzliwy i znany

14.10.2006 12:59

Jarek, a w co ty jeszcze potrafisz grać?
Może zrobisz zawody w grze w chińczyka...?
ZNów Ci Mierzwa wystartuje i..
Boję się o Ciebie, boś głupi i może Cię ktoś niecnie wykorzystać. Wiesz, że Mierzwa lubi takich chłopciów?????? Nuuuu...
A czy Michał jest nieskorumpowany? Może przez Tatusia???

# Jarek_Filipowicz

15.10.2006 05:42

Życzliwy
Skoro jesteś znany to się przedstaw i napisz w co ty porafisz grać
i nie ubliżaj ludziom bo to nieładnie.

# wfh

15.10.2006 11:31

Poziom kultury ludzi na tym forum jest żałosny. Wiedzicie w Michale Filipowiczu konkurencję i jedynymi waszymi argumentami są... bluzgi. Gołym okiem widać braki w wychowaniu. I to wy chcecie zarządzać Białołęką?? Wstyd
Ps. Ciekawe pod którym z tych nicków chowa się Stefcio Z.

REKLAMA

# niepewny

15.10.2006 12:19

A moze głosowac na Pelca?

# xxx

15.10.2006 17:31

Bo co? Bo dużo krzyczał przeciwko "Czajce". Pokaż mi jaką przestawił alternatywę?

# wyborca2

16.10.2006 13:47

zadnej, no i co z tego. Facet lubi zadymy. Jest fajnie... Szkoda ze nie paluja

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024