Notice: Undefined index: tyt_box in /home/echo/domains/tustolica.pl/public_html/www/!echo/echo5/index.php on line 958
Notice: Undefined index: tyt in /home/echo/domains/tustolica.pl/public_html/www/!echo/echo5/index.php on line 958
Notice: Undefined index: tyt_seo in /home/echo/domains/tustolica.pl/public_html/www/!echo/echo5/index.php on line 959
Notice: Undefined index: tyt in /home/echo/domains/tustolica.pl/public_html/www/!echo/echo5/index.php on line 959
Notice: Undefined index: tyt in /home/echo/domains/tustolica.pl/public_html/www/!echo/echo5/index.php on line 961
Notice: Undefined index: alt in /home/echo/domains/tustolica.pl/public_html/www/!echo/echo5/index.php on line 961
Notice: Undefined index: id in /home/echo/domains/tustolica.pl/public_html/www/!echo/echo5/index.php on line 963
Notice: Undefined index: foto in /home/echo/domains/tustolica.pl/public_html/www/!echo/echo5/index-grid.php on line 774
Notice: Undefined index: dstart in /home/echo/domains/tustolica.pl/public_html/www/!echo/echo5/index-grid.php on line 899
Notice: Undefined index: lead in /home/echo/domains/tustolica.pl/public_html/www/!echo/echo5/index-grid.php on line 901
Notice: Undefined index: parent in /home/echo/domains/tustolica.pl/public_html/www/!echo/echo5/index-grid.php on line 935
Notice: Undefined index: parent in /home/echo/domains/tustolica.pl/public_html/www/!echo/echo5/index-grid.php on line 758
Notice: Undefined index: parent in /home/echo/domains/tustolica.pl/public_html/www/!echo/echo5/index-grid.php on line 758
Forum › Białołęka
jkj 05.03.2015 22:37 |
|
Cholerni ekoterroryści z Zielonego Mazowsza, jak nie dasz im w łapę to nie dadzą wybudować...
|
# edek 06.03.2015 00:37 |
|
Czy nie ma siły na tych drani " ekoterrorystów ? Czy to normalne państwo w którym banda pieniaczy potrafi wszystko zablokować ?
|
# lutek 06.03.2015 08:46 |
|
tu nie tylko ekoterroryści to opóżniają ale tez urzedasy mają swój wkład i co mnie smieszy tez przed wyborami PO chce to pokazać za swój sukces choć jest to inwestycja prywatnej firmy i to zagranicznej
|
# franio 06.03.2015 10:51 |
|
Fakty też można przedstawić w sposób wybiórczy, niestety w artykule to widać jak na dłoni... tak samo jak kilka dziur (m.in. protest ekologów, już dawno odrzucony). Także nie ma co szukać dziury w całym, bo generalnie to że powstanie galeria i kino to jest spory pozytyw który się wpisuje w rozwój okolicy. Dla nas realna korzyść to na pewno odpadnięcie dalszych dojazdów, i z tego co widzę po ofercie to duuuże ułatwienie zakupowo-usługowe = opcja załatwienia praktycznie wszytkiego w jednym miejscu
|
# z lewandowa 06.03.2015 10:53 |
|
lutku kochany, jak bardzo potrzebujesz do kina, to zapraszam do multipleksu w Targówek Atrium na granicy Targówka i Białołęki, tylko 5 min drogi z Derbów.
http://goo.gl/OGfV6j |
# z_Odkrytej 06.03.2015 11:08 |
|
#z lewandowa napisał(a) 06.03.2015 10:53 lutku kochany, jak bardzo potrzebujesz do kina, to zapraszam do multipleksu w Targówek Atrium na granicy Targówka i Białołęki, tylko 5 min drogi z Derbów. Z Nowodworów już tak blisko i szybko nie jest. Zwłaszcza szybko nie jest jak nie ma się ochoty na jazdę samochodem i chce się pójść na wieczorny seans... A przy okazji... wie ktoś może co poza kinem ma tam być? |
# Kinoman 06.03.2015 11:16 |
|
ja bym chciał pójśc do kina na Zielonej Białołęce a na Targówek nie mam zamiaru jeździć - gdyż tam mi się nie podoba a może na Lewandowie szybko zbudują kino - to może
|
# J-23 06.03.2015 14:00 |
|
"Zielona" głupota nie zna granic. Niestety.
|
# chick 06.03.2015 14:33 |
|
#z_Odkrytej napisał(a) 06.03.2015 11:08 A przy okazji... wie ktoś może co poza kinem ma tam być? restauracje, knajpy - ten górny poziom będzie nazwijmy to rekreacyjny, hipermarket, sklepy. zobacz na stronie oficjalnej, tam jest taki ogólny plan z podziałem na branże |
# lutek 10.03.2015 08:48 |
|
a pozwolenia na budowe jak nie ma tak nie ma ale jak bedą wybory to PO z pompą pokaze swój udział i to niewazne ze opóznienie 1.5roku
|
# zuzu 10.03.2015 14:51 |
|
Po co Ty mieszasz jeszcze politykę do tego to ja nie wiem... Poza tym skąd Ty wytrzasnąłeś półtoraroczne opóźnienie?
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.