Forum › Wawer
Gdzie niedrogo wynająć mieszkanie
# Greg87 09.11.2020 13:53 |
|
Gdzie w stolicy można znaleźć mieszkania na wynajem? Przejrzałam już popularne portale ogłoszeniowe, ale nic ciekawego nie udało mi się wyszperać. Troszkę zależy mi na czasie, wobec czego będę wdzięczna za w miarę szybkie odpowiedzi.
|
# Lolek 24.11.2020 14:12 |
|
Miałem taki właśnie pomysł, aby pójść w kredyt. Po pierwsze wkład własny nie wystarczający, po drugie, scoring nie do końca w banku się spodobał i takim sposobem mieszkam sobie w wynajmowanym, w sumie też dzięki Oferty Kwadrat mieszkanku i odkładam powoli na własne:)
|
# radunio 26.11.2020 07:45 |
|
Trzeba po prostu sprawdzać portale, choć raczej głównie dla sprawdzenia cen, a wynająć od osoby bezpośrednio, jest sporo takich ogłoszeń http://sprzedamdom.radom.pl więc przynajmniej pośrednik nie zarobi, a tu marże potrafią być naprawdę duże
|
# marekk 11.01.2021 14:22 |
|
Jeśli chodzi o mnie to faktycznie mogę polecić propozycje przygotowane przez pluswynajem.pl . Serwis ma tych ofert dużo i rzecz jasna każdy jest w stanie coś tam pod swoim kątem wybierać. Duzo ofert w bazie a jednocześnie koszty wsparcia ze strony tego serwisu nie są jakieś szczególne wysokie, niższe niż prowizja w zwykłym biurze.
|
# Benek21 02.06.2021 10:38 |
|
Osobiście jeśli chodzi o propozycje serwisu ofertyprofit.pl to mogę ich polecić. Bardzo dobrze funkcjonujący serwis z bogatą ofertą jeśli chodzi o mieszkania więc można tam na spokojnie coś dla siebie wybrać. Poza tym sporo osób, które chcą swoje mieszkanie wynająć decyduje się tam do nich wprowadzać ofertę i w ten sposób regularnie ta baza jest poszerzana o nowe mieszkania.
|
# Zenn 10.01.2022 10:33 |
|
Faktycznie jeśli chodzi o serwis www.OfertyHome.pl to formuła, która nie jest w Polsce jakoś szczególnie popularna, a szkoda, bo mnie się dzięki nim udało znaleźć mieszkanie. Spora wygoda jak dla mnie bo wpłaciłem 260 złotych a potem już oni szukali dla mnie mieszkania zgodnego z oczekiwaniami jakie miałem. Więc jak dla mnie to taka sensowna opcja, którą warto było brać pod Uwagę.
|
# Piotr58 01.06.2022 14:55 |
|
Zdecydowanie jeśli chodzi o Warszawę i mieszkania na wynajem to można liczyć na StartWynajem.pl . Świetna oferta, bo płaci się jednorazowo i można mieć dostęp do wielu ofert, warto z tego skorzystać i na spokojnie dobrać sobie mieszkanie.
|
# Xtc 15.07.2022 12:44 |
|
na www.wyszukaj-mieszkanie.pl okazje jest codziennie duzo niedrogich fajnych ofert. codziennie mi proponowali oferty. dzialaja do skutku jest w czym wybierac. mozna wybrac najlepsze dla siebie. dobrze jest kilka mieszkan obejrzec miec porownanie gdzie fajniej blizej wygodniej..wlasciciel tez ma duze znaczenie..klucze do bram szlabanow. polecam agenta.michala.wszystko mi fajnie wyjasnil
|
labron 19.07.2024 14:42 |
|
Warto http://belkowski.pl/modne-oswietlenie-do-mieszkania/ naprawdę polecam.
|
viola.buren 22.07.2024 09:21 |
|
Aktualnie nie ma chyba takiej możliwości. Dlaczego jako społeczeństwo tolerujemy wybryki mafii flipperskiej? Co jeszcze musi się stać żeby Polacy w końcu się obudzili?
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.