REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

Erneścio

25.07.2023 15:36

Dziwicie się?
Polacy to alkoholicy. Tylko nie próbujcie się wybielać, nasz naród w stosunku do reszty UE chleje na potęgę do potęgi.
Ja jestem ex kucharzem. Przepracowałem w wielu knajpach wiele lat. Nie było dnia, aby minimum 35% ekipy nie było na bani. Nie było dnia, aby bez piwkovania pociągnąć dzionek do końca. I będzie jeszcze gorzej, wszak kiedyś pito jedynie przy sobocie, potem już przy piątku i niedzieli a teraz piątki, soboty i niedziele trwają cały tydzień.
Walkę z alko w Polsce powinno zacząć się z walką z monopolowymi co 100m w miastach tyle, że nikt nawet chory na dyńkę nie odpuści wpływów z VAT z gorzały, naród upadłby wtedy na amen finansowo :))
Ja na moje oko, osobiście sądzę że ilość piwska sprzedawanego w Polsce w jednym miesiącu równa się liczbie wszystkich piwsk sprzedanych w tym samym miesiącu w całej UE! Tu już tankują wszyscy, bez względu na wiek.

# Agnieszka

21.08.2023 12:50

Lecz się człowieku, pewnie siedzisz sam zgorzkniały i nie lubisz ludzi, moja wypowiedź dotyczy Twojego komentarza, a nie artykułu

viola.buren

22.07.2024 09:26

czytając ten artykuł, naszła mnie refleksja na temat tego, jak ważne jest profesjonalne podejście do leczenia uzależnień. miałem bliską osobę, która zmagała się z nałogiem i dopiero gdy trafiła do odpowiedniego miejsca, zaczęła widzieć światełko w tunelu. prywatny ośrodek terapii uzależnień OTU w Starych Juchach okazał się dla niej zbawieniem. co ważne, zapewniają indywidualne podejście i naprawdę dbają o pacjentów. dla tych, którzy szukają pomocy, warto sprawdzić ich ofertę na otu.pl. to miejsce naprawdę robi różnicę.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA