Forum › Białołęka
# norbitek 16.10.2018 16:24 |
|
"nastolatki przyłapane"???
Ja tu wiedzę chłopaków. Ale może się mylę. |
# lol 16.10.2018 17:34 |
|
@norbitek
A ja widzę debila, który nie zna języka ojczystego. Słownik PWN: nastolatki - osoby różnej płci mające od jedenastu do dziewiętnastu lat. |
# costam 16.10.2018 21:17 |
|
#lol napisał(a) 16.10.2018 17:34 A jednak "nastolatkowie" - na zdjęciu z dokonywania kradzieży widać dwóch chłopców, a nie "osoby różnej płci".@norbitek A ja widzę debila, który nie zna języka ojczystego. Słownik PWN: nastolatki - osoby różnej płci mające od jedenastu do dziewiętnastu lat. |
# lol 16.10.2018 21:20 |
|
#costam napisał(a) 16.10.2018 21:17 Ludzie, jak wy skończyliście podstawówkę?A jednak "nastolatkowie" - na zdjęciu z dokonywania kradzieży widać dwóch chłopców, a nie "osoby różnej płci". |
# Mondry 16.10.2018 21:38 |
|
O następny mądry się odezwał..... i jeszcze powołuje się bezczelnie na PWN .....
Dziecko jeśli chodzi o dziewczyny to są to nastolatki, a cała grupa to nastolatkowie lub/albo nastoletni (dotyczy chłopców). Autor prawdopodobnie miał na myśli, że nastolatki (dziewczyny) zostały zatrzymane przez policję, a nastoletnich lub jak wolisz nieletnich chłopców poszukują organy ścigania, za np: wandalizm . |
# Hdhf 25.10.2020 13:44 |
|
Pisał jakiś dziennikarzy, pewnie nie z Polski
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.