forum
# misiek 08.11.2005 09:18 |
|
schodzi na psy niestety
|
# yyy 08.11.2005 09:51 |
|
Już zeszło
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 08.11.2005 10:08 |
|
Widzisz Krzysiu ? Widzisz ...
Ale nic sie Kochany nie martw, nie martw sie nic a nic. Teraz, gdy Mać co nas rodzila ( tak wlasnie ma byc ! ) ma za tajniakow zonatego katolickiego flustrata utrzymujacego dziwke na powislu i fagasa, ktory nie umie zaplacic 20 złotych za wanne, od defensywy jakiegos udajacego oberkelnera z hotelu, gnojka spod bydgoszczy, ktory oprocz obcego obywatelstwa i sluzby na cudzym posuwa w najlepsze Obywatelke Izraela, wyroki wydawac bedzie facet, ktory publiczny lincz stawia ponad prawem i czyni z tego niebywala cnote, leczyc ma oglupialy od chorych ambicji, wodki i braku lepszych zajec pijaczek, a kopia kurdupla jest krypto pedalem... ha, ha ... no to k...wa, ku-u-u-u-da nam do psow ? No ? Psow co potrafia... ha, ha... stawiac kloce ( stawiac kloce - a to piekne - uklony dla Fanow tego Kacika Tematycznego! ) w fantazyjne esy floresy... ! Sam powiedz, Krzysiu ?! |
Panorama_W-wy_w_Metaloplastyce 08.11.2005 10:34 |
|
... a w cieniu sieni czai sie glupkowato usmiechniety wnuk wieznia obozu koncetracyjnego zorganizowanego przez niemieckich bandytow ( Pani Kuncewicz, przez niemieckich bandytow ! ) w miejscowosci Sztutowo, ktory pewnego dnia wyszedl z niego glowna brama, aby zalozyc twarzowy, oliwkowy mundur okupanta.
|
# ZaKaPiOr 08.11.2005 15:01 |
|
misiek nie pieprz takich głupot i bądż obiektywny. Co żeś napisał o jakimś asystencie w temacie _ boję się_
Włśnie takich jak Ty obłudników jast na tym forum najwięcej. Znasz chociaż faceta- ja nie znam i tak nie piszę. |
# BS 09.11.2005 09:21 |
|
Pogadajcie soie przez telefon albo na skypie - wasze wywody zakrawają na "ekshibicjonizm"
|
# misiek 09.11.2005 12:05 |
|
wiesz takich misków jak ja moze byc tysiace wiem wiem zakapior moze byc tylko jeden
|
# Burmistrz Smokowiec 09.11.2005 13:11 |
|
Ale o Ciebie głąbie chodzi. A ZAKAPIOR to dupek
|
# Matka_matki_sławka_zG 09.11.2005 13:52 |
|
Rozpatrując zarówno wszystkie głosy sprzeciwu jak i głosy popierające istnienie forum, zadaję pytanie wszystkim alfabetycznym dziwakom, matkom wyrośnietych dzieci i być może pracownikom sektora publicznego. Do czego doszło? Abstrachując od forumowej tematyki, należy skupić się na analizie przekroju portretu psychologicznego autorów piszących na rzeczonym forum. I co się okazuje. Zbyt mało danych do zakwalifikowania autorów do grupy reprezentatywnej, o ilorazie inteligencji powyżej wykresu Bauma-Windlera. Kreowany obraz profilowy zamyka się w granicach macieżyństwa osobników płci męskiej z okolic jednego z większych skupis ludności w północnej części kraju. Dalsze poszlaki cienia portretowego mogą wskazywać na centro-prawicowe odchylenie poglądowe. Buziaki Misiaki.
|
# Burmistrz Smokowiec 09.11.2005 14:44 |
|
Abstrachując od jakiekokolwiek tematu i rozpatrując wszelkie inne dysputy natury filozoficznej z ułamkiem polonistyki. To nawet sajm prof. Miodek w swym autorskim programie telewizyjnym i na wykładach dla studentów stwierdził że soczysta " KURWA' "KURWA MAĆ" ma pochodzenie słowiańskie, wyrazające wszelkie złe emocje w sposób jednoznaczny- negacja i stan poddenerwowania!
Chcesz iść w polemike z I polonistą Rzeczypospolitej? Więc sobie daruj matulau! |
# Zorro 09.11.2005 15:19 |
|
Matka_Sławka_z _Gdańska i"Burmistrz Smokowiec" to internauci,których należy określić mianem tchórzy podszywających się pod porządnych ludzi.Ponadto wspomniani internauci to dewiańci /PSYCHOLE/,których należy przymusowo leczyć w wariatkowie.
|
# MMSzG 09.11.2005 17:46 |
|
Zorro lekko przesadzasz, wariatkowo należy się tym którzy byli kiedyś na poziomie, a tym dwojgu MSzG i BS taka przypadłość się nie trafiła. Klasyfikacja - nieużytki.
|
# ZaKaPiOr 09.11.2005 20:06 |
|
A ja Wam mówię ze wtym szaleństwie jest metoda
|
# Ostatnie Słowo 09.11.2005 22:15 |
|
Tak czytam ostatnio te forum i doszedłem do wniosku ,że Burmistrz Smokowiec to poprostu prymityw.
Wszystkie wypowiedzi tego osobnika są pełne chamstwa i buractwa. Do głowy mi nawet nie przychodzi jak można być takim prostakiem. |
# PO lemista 10.11.2005 08:32 |
|
Nie ma nic piękniejszego niż ocena polegająca na skopaniu ,,przyjaciela ,,.Róznorodność poglądów generuje postep.Używki słowne -ich brzmienie mogą (choc nie muszą ) świadczyć o nastroju piszacego,jego spojrzeniu na swiat ,rubaszności itd.Nie róbmy na siłę wszystkich na obraz i podobieństwo swoje.W pewnym sensie jest to folklor..Czy kazdy z nas musi być taki szlachetny jak członek (nomen omen ) PiSu.?
Czy za kazdym razem musi być burzacym stare porządki ?W końcu to stare farbowane AWSiaki.Zwykłe przebierańce.Kawalery czy dziecioroby?W znacznym stopniu oszukujący siebie i Pana.. Musimy to przetrwać. |
# Burmistrz Smokowiec 10.11.2005 09:06 |
|
Patrząc na wasze rozgoryczenie i niesmak - żecz jasna ugruntowany u mn ie humor sie podnosi. Owszem dawka chamstw a jaką zastosowałem jest naprawde wygórowana i z premedytacja została "sprzedana" na forum Białołeckim.
PO- lemista rozgoryczony chłopiec ośki politycznej która dała dupy na ostatnich wyborach a teraz pragnie rozkładu kraju-sam facet jesteś lisem farbowanym Unia wolności płynie wtwych żyłach jak jad skorpiona który raz wstrzykniety i na zawsze w organizmie zostaje. Kwestia AWSiaków jest prawdziwa- obecna elita świętoszków to nic innego jak dawni syfiarze i cwaniaki. Szkoda tylko szeregowców którzy choć pożadni to naiwni - modlę się że oprzytomnieją. Nadal będe sie posługiwał retoryką kiblową bo ona pasuje do wszystkiego drodzy internałuci-Zresztą słowa samego Chrystusa powinny wam naświetlić w waszych łbach o co chodzi: "-Jeśli bez grzechu jesteś to pierwszy kamień podnieś." Który , ptam nie kadzi na codzień przekleństwami , bezeceństwami nażekając na szefa, brak pieniędzy, żone dziwke czy męża pijaka,lekarza czy radnego darmozjada i łapuwkarza! Jest taki "czyścioch" ??? A żeby choć ciut uchylić rombka tajemnicy to " moja myśl" polityczna krąży wokół takich osobowości jak Ryszard Bugaj- który jest JEDYNYM politykiem potrafiącym odlać się na syf który zaczoł się tworzyć i obracając się na pięcie odejść ,zachowując honor. Na koniec do POlonisty - widać baranie z kim sympatyzujesz , jaka jest retoryka twego jestestwa- " przezyć za wszelką cene " jam jest kameleon zmieniający barwy" |
# (FM) 10.11.2005 10:31 |
|
B..S.. . - Najlepiej pasuje do Ciebie...(retoryka kiblowa)
|
# Burmistrz Smokowiec 10.11.2005 14:00 |
|
Acha do Zorra-wcale nie mam zamiaru obchodzić się ze świadomością żem porządny człowiek- wbrew przeciwnie. W niebie raczej nie ma dla mnie miejsca zakwaterunkowego. Natomiast Św. Pietrek czeka na was "ANIOŁECZKI".
Wiecie co mie zawsze fascynowało: że wszyscy dobrzy katolicy mówią do księdza ,ojcze a jego własne dzieci ,wujku!!! |
# PO lemista 10.11.2005 18:39 |
|
Burmistrzu Smokowcu- po ilości błędów które na użytek publiczny czynisz, powiedziłbym żeś albo Michał Chmielewski lub do jednej klasy razem po nauki pędziliście (!!! ) PO się nie wstydzę albowiem nasz mówca wielki Jan Marysia gdyby Twoje wypociny przeczytał to musiałby zjeść kapelusz.
|
# M.CH 10.11.2005 22:14 |
|
Michał Chmielewski to lubi tylko Lecha i Jarosława Kaczyńskiego
I TEGO TO SIĘ NIEWSTYDZE. Ale sama teza i hipoteza jest śmieszna-rozbawiło mnie to! |
LINKI SPONSOROWANE