REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Do Piotra Kozłowskiego

# B.W. radny

25.05.2007 04:43

Przepraszam, że tą drogą, a nie mailem, ale po ostatniej awarii komputera, straciłem kontakty zapisane w elektronicznej książce adresowej.
Przekazuję kolejną informację w sprawie ul. Kowalczyka. Po kolejnych interwencjach - dostałem pismo z ZDM z informacją
o przekazaniu sprawy do policji celem objęcia systemem monitoringu ww ulicy
oraz o rozpoczęciu prac zmierzających do ustalenia celowości remontu ulicy. O efektach mam zostać poinformowany w osobnych pismach.
Pozdrawiam!
Bartek

# piotrek

25.05.2007 23:22

super, tak jak pisałem do Ciebie, jesteś pierwszym radnym( i to nie z mojego okręgu), który zajął i zainteresował się tą sprawą...
reszta jest milczeniem, po prostu nie chcę być niegrzecznym i pominę wspomnienia i sugestie dot. innych bezradnych...po prostu jesteś człowiekiem, a nie urzędolem.....po prostu kimś....

# B.W.

26.05.2007 12:27

Dziękuję za uznanie, choć mimo wszystko trochę przedwczesne. W zasadzie zasługa żadna, ale zwykły obowiązek.
Chciałoby się zresztą więcej, jednakowoż demokracja uczy cierpliwości i wyrozumiałości. Tak więc cały czas pilnie odrabiam lekcje. i czekam, pomny, że czas zawsze leczy rany, ale i może działać na niekorzyść... Pozdrawiam.
No i ponawiam prośbę o maila, aby w przyszłości nie posiłkować sie forum.

REKLAMA

# STEFAN

27.05.2007 17:53

Fajnie jak dwóch małych zawistników siebie nawzajem chwali.

Matka_Sławka_z_Gdańska

27.05.2007 22:15

Jeszcze fajniej, ze sie za to placi z publicznych pieniedzy...

# B.W.

28.05.2007 17:24

Czegoś nie rozumiem, albo Matka się starzeje i traci bystrość umysłu, albo liczy na to, że większość nie czyta ze zrozumiem.
W każdym razie z tego co mi wiadomo w ww sprawie Piotrowi Kozłowskiemu personalnie nikt nie płaci z publicznych pieniędzy.
A gdy chodzi o Stefana - to przecież ja Piotra nie chwaliłem... (czyżby to ten sam Stefan???)

REKLAMA

# piotrek

29.05.2007 09:07

upał...i pomylili pastylki...nie wzieli przedmiotowych(to te różowe Stefciu i Matulu).

# widz

29.05.2007 12:39

Włodkowski przynajmniej coś probuje robic za te 2 patyki na lape. Reszta tylko podpisuje liste na sesji.

# STEFAN

29.05.2007 13:25

Bystrość umysłu utracił Bartek .W.. Szkoda chłopaka , tak dobrze się zapowiadał.Teraz powinien modlić się o zdrowie bo na inne rzeczy za póżno.Współczuję...

REKLAMA

# B.W.

29.05.2007 22:58

Stefanie, bystrość umysłu nie jest najistotniejsza. Ważniejszy jest społeczny instynkt samozachowawczy, czyż nie?
(P.S. Matko, bez skojarzeń!)

Matka_Sławka_z_Gdańska

29.05.2007 23:11

A dlaczego ? Niech kreci i rozwija Nas slowo twoje. Noc taka piekna, bezchmurna, jest szansa, ze dostrzezesz Leb Matki.
Niebosklonie...
Nasz, ty, ty....

Matka_Sławka_z_Gdańska

29.05.2007 23:13

Na Niebosklonie...mialo byc. Na niebo sie gap... ha, ha, ha... Rozumiesz?

REKLAMA

# piotrek

30.05.2007 18:28

Bartek przecież Ty masz mojego maila....rapa@onet.pl
www.rapa.net.pl

# B.W. radny

02.06.2007 01:08

Oj, Mateczko! Dzięki Ci za wskazówkę cenną w tę noc bezchmurną i bezsenną. A już traciłem... wiesz co... wiesz... wiesz... Tyś mi nadzieją nową! Dzięki!
Piotrze - awaria dysku. Księga adresów - zjedzona przez strasznego wirusa.
P.S. Matko, a może to elektroniczny zamach na przedstawiciela opozycjnej władzy uchwałodawczej???

# obojętny

02.06.2007 10:41

STEFANIE
Pogódź się z tym że wypadłeś ze stołka
Pan Bartek rzeczywiście coś robi jako radny w przeciwieństwie do ciebie

REKLAMA

# piotrek

02.06.2007 14:45

a Stefan to ten z wąsami? były radny, chyba nigdy nie usłyszałem jego głosu na sesji.......takich nam potrzeba, bo się nie mylą, bo nic nie robią............

# Białko

05.06.2007 11:31

Dwaj panowie S. mogą tylko ręce zacierać i z politowaniem kiwać głowami. Chcieliście władzy ? no to ja macie! Tylko jeszcze trzeba wiedzieć co z nią zrobić. Gospodarność zrobiła przez te lata bardzo wiele, teraz próbuje nie dopuszczac do bzdurnych decyzji.

# wnerwiony

05.06.2007 12:18

śmiem twierdzić, że Gospodarność to jedyny ratunek dla tej biednej dzielnicy. Niestety wyrała walka polityczna i okazało się to największą porażką dla mieszkańców.
Może następnym razem się opamiętają.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe