Do Piotra Kozłowskiego
# B.W. radny 25.05.2007 04:43 |
|
Przepraszam, że tą drogą, a nie mailem, ale po ostatniej awarii komputera, straciłem kontakty zapisane w elektronicznej książce adresowej.
Przekazuję kolejną informację w sprawie ul. Kowalczyka. Po kolejnych interwencjach - dostałem pismo z ZDM z informacją o przekazaniu sprawy do policji celem objęcia systemem monitoringu ww ulicy oraz o rozpoczęciu prac zmierzających do ustalenia celowości remontu ulicy. O efektach mam zostać poinformowany w osobnych pismach. Pozdrawiam! Bartek |
# piotrek 25.05.2007 23:22 |
|
super, tak jak pisałem do Ciebie, jesteś pierwszym radnym( i to nie z mojego okręgu), który zajął i zainteresował się tą sprawą...
reszta jest milczeniem, po prostu nie chcę być niegrzecznym i pominę wspomnienia i sugestie dot. innych bezradnych...po prostu jesteś człowiekiem, a nie urzędolem.....po prostu kimś.... |
# B.W. 26.05.2007 12:27 |
|
Dziękuję za uznanie, choć mimo wszystko trochę przedwczesne. W zasadzie zasługa żadna, ale zwykły obowiązek.
Chciałoby się zresztą więcej, jednakowoż demokracja uczy cierpliwości i wyrozumiałości. Tak więc cały czas pilnie odrabiam lekcje. i czekam, pomny, że czas zawsze leczy rany, ale i może działać na niekorzyść... Pozdrawiam. No i ponawiam prośbę o maila, aby w przyszłości nie posiłkować sie forum. |
# STEFAN 27.05.2007 17:53 |
|
Fajnie jak dwóch małych zawistników siebie nawzajem chwali.
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 27.05.2007 22:15 |
|
Jeszcze fajniej, ze sie za to placi z publicznych pieniedzy...
|
# B.W. 28.05.2007 17:24 |
|
Czegoś nie rozumiem, albo Matka się starzeje i traci bystrość umysłu, albo liczy na to, że większość nie czyta ze zrozumiem.
W każdym razie z tego co mi wiadomo w ww sprawie Piotrowi Kozłowskiemu personalnie nikt nie płaci z publicznych pieniędzy. A gdy chodzi o Stefana - to przecież ja Piotra nie chwaliłem... (czyżby to ten sam Stefan???) |
# piotrek 29.05.2007 09:07 |
|
upał...i pomylili pastylki...nie wzieli przedmiotowych(to te różowe Stefciu i Matulu).
|
# widz 29.05.2007 12:39 |
|
Włodkowski przynajmniej coś probuje robic za te 2 patyki na lape. Reszta tylko podpisuje liste na sesji.
|
# STEFAN 29.05.2007 13:25 |
|
Bystrość umysłu utracił Bartek .W.. Szkoda chłopaka , tak dobrze się zapowiadał.Teraz powinien modlić się o zdrowie bo na inne rzeczy za póżno.Współczuję...
|
# B.W. 29.05.2007 22:58 |
|
Stefanie, bystrość umysłu nie jest najistotniejsza. Ważniejszy jest społeczny instynkt samozachowawczy, czyż nie?
(P.S. Matko, bez skojarzeń!) |
Matka_Sławka_z_Gdańska 29.05.2007 23:11 |
|
A dlaczego ? Niech kreci i rozwija Nas slowo twoje. Noc taka piekna, bezchmurna, jest szansa, ze dostrzezesz Leb Matki.
Niebosklonie... Nasz, ty, ty.... |
Matka_Sławka_z_Gdańska 29.05.2007 23:13 |
|
Na Niebosklonie...mialo byc. Na niebo sie gap... ha, ha, ha... Rozumiesz?
|
# piotrek 30.05.2007 18:28 |
|
Bartek przecież Ty masz mojego maila....rapa@onet.pl
www.rapa.net.pl |
# B.W. radny 02.06.2007 01:08 |
|
Oj, Mateczko! Dzięki Ci za wskazówkę cenną w tę noc bezchmurną i bezsenną. A już traciłem... wiesz co... wiesz... wiesz... Tyś mi nadzieją nową! Dzięki!
*** Piotrze - awaria dysku. Księga adresów - zjedzona przez strasznego wirusa. P.S. Matko, a może to elektroniczny zamach na przedstawiciela opozycjnej władzy uchwałodawczej??? |
# obojętny 02.06.2007 10:41 |
|
STEFANIE
Pogódź się z tym że wypadłeś ze stołka Pan Bartek rzeczywiście coś robi jako radny w przeciwieństwie do ciebie |
# piotrek 02.06.2007 14:45 |
|
a Stefan to ten z wąsami? były radny, chyba nigdy nie usłyszałem jego głosu na sesji.......takich nam potrzeba, bo się nie mylą, bo nic nie robią............
|
# Białko 05.06.2007 11:31 |
|
Dwaj panowie S. mogą tylko ręce zacierać i z politowaniem kiwać głowami. Chcieliście władzy ? no to ja macie! Tylko jeszcze trzeba wiedzieć co z nią zrobić. Gospodarność zrobiła przez te lata bardzo wiele, teraz próbuje nie dopuszczac do bzdurnych decyzji.
|
# wnerwiony 05.06.2007 12:18 |
|
śmiem twierdzić, że Gospodarność to jedyny ratunek dla tej biednej dzielnicy. Niestety wyrała walka polityczna i okazało się to największą porażką dla mieszkańców.
Może następnym razem się opamiętają. |
LINKI SPONSOROWANE