REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

czy ktoś może zacząć jakiś fajny teamat????

Ptysia

23.11.2003 20:05

proszęęęęęęęęęęęęęe!!!!!!!!!!!

Ptysia

23.11.2003 20:06

tylko nic o autobusach i korkach!!!!!!

# DESPERADOS

24.11.2003 14:05

Ja mam pytanie- nie wiem, czy fajne, ale dla mnie sprawa gardłowa: czy jest ktoś ze względnie świeżym doświadczeniem po obronie pracy magisterskiej, kto mógłby mi pomóc i powiedzieć, czy w dzisiejszych czasach nadal obdarowuje się promotora kwiatami po obronie, czy później, a może w ogóle nie? Ludziska, HELP!!!

REKLAMA

# Kotkaa

24.11.2003 15:51

Obdarowuje i nie tylko promotora, ale też recenzenta i przewodniczącego komisji. Czyli trzy wiechy. U mnie obrona wyglądała tak, że najpierw mnie poproszono do sali, potem wyproszono, potem poproszono jeszcze raz - po stopien, a juz z podpisanym indeksem czy czyms tam wybiegałam na korytarz po kwiatki.
Polecam zakupic kwiatki "hurtowo" pod halą Mirowską - trzy pięknie zrobione bukieciki dla mojej komisji kosztowały mnie trzy lata temu (a inflacji nie ma?) 35 złotych. Może w zimie jest troche drożej...

# misso

24.11.2003 16:04

To mamy różne doświadczenia. Ja nie obdarowałam kwiatkami ani promotora, ani recenzenta, ani przewodniczącego. I nikt z grupy która broniła się ze mną tego nie uczynił. Ani też żadna z moich koleżanek broniących się w innych terminach. Może na Jagiellońskim są inne zwyczaje?...
Kwiatki przesłałam jedynie pani Beacie, która była realnie moim przewodnikiem w trakcie pisania pracy. Z nominalnym promotorem widziałam się dwa razy - przy przedstawieniu pierwszego konspektu, którego nie zaakceptował i na obronie. Mówiąc szczerze nie czułam się w obowiązku ani nawet przez grzeczność dać mu kwiaty...
PS A Ptysia jak zwykle narzeka! Co za kobieta!

# DESPERADOS

25.11.2003 15:24

Trudno, zdam się na intuicję, bo trudno coś wypośrodkować z Waszych podpowiedzi ale i tak dzięki- Boże, jak ja Wam zazdroszczę, że to już za Wami!!! chyba się jednak wykosztuję na te wiechy, bo dziś na wydziale widziałam panny biegające z wielkimi koszami kwiatów i co gorsza, nie wyglądało na to, że kupiły je pod Mirowską, niestety. Same straty... Pozdrawiam.

REKLAMA

# Kotkaa

25.11.2003 18:11

Jednym z najłatwiejszych egzaminów w moim życiu była matura - a to jest jeszcze łątwiejsze. Czysta formalność (jezeli oczywiście choćby pobieznie zapoznałes się z własną pracą magazyniersą :)).
Żeby dostac 3 to trzeba chyba nic nie powiedzieć.
Przynajmniej u mnie tak było... Wszyscy z roku mieli piąteczki...

# Vladymir

25.11.2003 22:37

Tak, egzamin magisterski jest łatwy, ja np zaznajamialem komisję z technika gry piłkarzy Legii, którzy w roku mojego egzaminu doszli do półfinału Pucharu Zdobywców Pucharu, gdzie odpadli po emocjonującym meczu z Manchesterem, a zagadnienia prawa mędzynarodowego publicznego zostały poza ramami naszej dyskusji, a i tak dostałem 5.

# DESPERADOS

26.11.2003 09:26

Dzięki za psychiczne wsparcie- z własnymi wypocinami musiałam się niestety zapoznawać aż do obrzydzenia, ale wolałabym, tak jak Vladymir, zająć szanowną komisję jakimś przyjemniejszym tematem- niestety piłka nożna odpada z braku konkretnej wiedzy na ten temat, ale coś się może wymyśli- może macie jakieś propozycje?

REKLAMA

# Monia

27.11.2003 09:11

Pod halą Mirowską są też piękne i tanie kosze - jeśli zależy Ci na koszach. Dostaniesz tam wszystko łącznie z wiązanką ślubną .
Polecam tam kupować kwiaty bo są zawsze świeże - nie jakieś zastałe badyle z kwiaciarni. Nawet fakturę Ci wystawią.
Pozdrawiam.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni