Forum › Białołęka
COMA
# piotrek 05.12.2006 09:56 |
|
zimowe jaskółki donoszą, że w ośrodku wiadomym przy ul. Mehopfera(zm. nazewnictwa-wszelkie prawa zastrzeżone)zarządzik wiadomo.
ale, podobno w tym ośrodku pracowała, pełniła kadencję społeczna rada nadzorcza. czy ktoś wie, kto zasiadał w tej radzie? |
# yyy 05.12.2006 11:13 |
|
Tym razem masz racje, warto sprawdzić kto był w tej radzie spolecznej ??
a kto jest teraz po dyrektorem ?? |
# 123 05.12.2006 12:06 |
|
O to pytajcie w biurze rady dzielnicy. To nie jest żadna tajemnica.
regułą jest, że w radach nadzorczych instyutcji podległych samorządowi zasiadają ... radni samorządowi !!!! W "uwadze" mówili, że po jest wicedyr. |
# Ali 05.12.2006 13:43 |
|
Zakład Opiekuńczo-Leczniczy Warszawa - Białołęka Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Wyróżnienie w kategorii Medycyna - Zakłady Lecznictwa Zamkniętego w zakresie mazowiecka firma roku 2006 Zakład Opiekuńczo-Leczniczy Warszawa - Białołęka Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej 03-131 Warszawa, ul. Mehoffera nr 72/74 tel. +48 (22) 6146442 fax +48 (22) 8110688 www: www.zol.neostrada.pl e-mail: sekretariat@zol.neostrada.pl Zakład ten podlega Ministerstwu Zdrowia Nagrodę przyznała kapituła pod wodzą marszałka Struzika Pozostawiam bez komentarza |
# NN 05.12.2006 19:36 |
|
Jeśli był przy tym Struzik, to nie mam pytań.
Od czasu, gdy w Czarnolesie -dawnym miejscu zamieszkiwania niejakiego Kochanowskiego- w parku przy wejściu do kaplicy zobaczyłem tablicę z brązu na której wyryto nazwisko marszałka jako dobroczyńcy tego miejsca uświadomiłem sobie, jak łatwo władza uderza do głowy. |
# piotrek 05.12.2006 20:53 |
|
O,jeśli min. zdr., to już wszystkom wiem, to jest bandycka firma.
sam pisałem do piechy , oni zachowują się po bandycku, zresztą w tym roku kręciłem na imprezie dla niepełnosprawnych, od nich usłyszałem wiele gorzkich słów pod adresem min. zdrowia. Struzik jest psycholem, ale najciekawszą informację przeczytałem w poście 123. Którzy radni zasiadali, o ile zasiadali w radzie nadzorczej tej bazy ludzi umarłych? Radni tak wiele mieli do powiedzenia przed wyrobami, a teraz milczą, słuchamy.............. |
# yyy 06.12.2006 18:19 |
|
Do 123 to rewelacja wicedyrektor napewno nie wiedziała co się dzieje w zakładzie.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.