REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Mój wymarzyny zarzad dzielncy

# nemeczek

03.12.2006 13:40

Krzysztof Pelc burmistrz, Kozłowski Piotr pseudo Kozioł ekologia i inwestycje , śswiata , kultura i sprawy społeczne -Madej lub Włodkowski.

# piotrek

03.12.2006 19:37

a mój-wąsacz burmistrzem, joseph vice, ostry vice, stańczyk przew. r.
wszystkim po 100 000 pln miesięcznie, radnym po 70 000 miesięcznie, darmowe przejazdy komunikacją miejską i wiejską, paczki co tydzień, bo biedni, i 0 odpowiedzialności za decyzje.
mało, co panowie? dlatego tak bym was ukarał.

# yyy

03.12.2006 20:04

Chyba nie macie już nic lepszego do roboty tylko wypisywać głupoty.

REKLAMA

Włodkowski B.

05.12.2006 00:53

Plan ciekawy. I to nie z powodu mojego nazwiska. Szkoda, że mało realny.
Juz widac, że ambicje frustratów i pozycja partyjna są głównym drogowskazem.
Obym się mylił. Komisje przed nami.

# yyy

06.12.2006 19:20

Nie wątpię p. Bartłomieju, utracona nadzieja na stołek wiceburmistrza to przykre, liczyliście na 4-tą kadencję przy władzy, a tu nici. Jeden wiceprzewodniczący (J. Smoczyński?), może 2 przewodniczacych komisji i koniec, pozostaje krytyka władzy i praca w opozycji. Taki radny bezradny, a potem wyborcy na jakimś spotkaniu osiedlowym zapytają coś Pan zrobił Panie Radny B.W. a radny: chciałem ale ja w opozycji nic nie mogę. (no chyba że zmiana opcji, jak kiedyś A. Dziewulska, która w nieistniejącym Heroldzie, pisała, że ona nie zdradziła SLD tylko chce być skuteczna w dzialaniu)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni