REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Co sądzicie o K Nalbercie,K Jeżu i Półrolniczaku.

# Diego

13.10.2003 16:39

Zbieram opinię na ich temat, gdyz chcą się zapisać do Unii Polityki Realnej

# kilof

13.10.2003 17:20

Te stare komuchy? To jakaś prowokacja. Wszyscy trzej to karierowicze. Trudno powiedzieć, który najgorszy. Najbardziej sympatyczny chyba Jeż. Półrolniczak widzi tyle ile chce zobaczyć i każdą znajomość kalkuluje. Cham do tej pory nie sprzątnał plakatów wyborczych z Nowodworów. Chyba mu jakiś mandat się należy, no nie? Nalbert - ja się nie wypowiadam, bo nie wypada w przeddzień 25-lecia "pontyfikatu miłości i ekumenizmu".

# Życzliwy

13.10.2003 21:42

Ja pierdykam ... :)

REKLAMA

# stary sld-owiec

13.10.2003 21:46

... w sumie to bym się nie zdziwił z tym UPR-em, przecież Półlitrzak to z PSL-u się przechrzcił, bo podobno mu w SLD więcej obiecali :), także to o czymś świadczy, nie ? OBiecajcie mu cokolwiek, a zobaczycie, jak się wygnie i załopoce na wietrze <bulb>

# Piotr Sulowski

15.10.2003 01:10

Przykre zniekształcenie nazwiska Półrolniczak było zaproponowane po raz pierwszy przez innego, ale byłego przedstawiciela władz białołęckiego SLD w gescie zemsty po odsunięciu go od władzy. Ja, gdybym kogoś chciał obrazić, to miałbym odwagę powiedzieć mu to prosto w oczy i podpisać się swoim nazwiskiem.
Pozdrawian zfrustrowanego starego sld-owca.
Piotr Sulowski
P.S. hmm, Ten myślnik w środku "sld-owca"... coś mi przypomina ;).

# nie-komuch

15.10.2003 08:36

Co myślimy na temat Półrolniczaka jest na stronie domowej tej witryny. Aż 11 % uważa, że radny reprezentuje tylko SLD-owców. To dobry wynik, jak na faceta który poza własnym podwórkiem nie widzi nic. 11% narodu postrzega go jako człowieka dbającego o pewną grupę, a on przecież o nikogo nie dba. To jednak sukces.
Radny Warszawy Andrzej Półrolniczak
dobrze reprezentuje interesy Białołęki 7%
nic mi nie wiadomo o jego działaniach 16%
dba wyłącznie o swoje sprawy 53%
dba tylko o interesy SLD 11%
kto właściwie go wybierał? 11%
samorząd nic mnie nie obchodzi 2%

razem głosów: 45

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025