Forum › Białołęka
Co sądzicie o K Nalbercie,K Jeżu i Półrolniczaku.
# Diego 13.10.2003 16:39 |
|
Zbieram opinię na ich temat, gdyz chcą się zapisać do Unii Polityki Realnej
|
# kilof 13.10.2003 17:20 |
|
Te stare komuchy? To jakaś prowokacja. Wszyscy trzej to karierowicze. Trudno powiedzieć, który najgorszy. Najbardziej sympatyczny chyba Jeż. Półrolniczak widzi tyle ile chce zobaczyć i każdą znajomość kalkuluje. Cham do tej pory nie sprzątnał plakatów wyborczych z Nowodworów. Chyba mu jakiś mandat się należy, no nie? Nalbert - ja się nie wypowiadam, bo nie wypada w przeddzień 25-lecia "pontyfikatu miłości i ekumenizmu".
|
# Życzliwy 13.10.2003 21:42 |
|
Ja pierdykam ... :)
|
# stary sld-owiec 13.10.2003 21:46 |
|
... w sumie to bym się nie zdziwił z tym UPR-em, przecież Półlitrzak to z PSL-u się przechrzcił, bo podobno mu w SLD więcej obiecali :), także to o czymś świadczy, nie ? OBiecajcie mu cokolwiek, a zobaczycie, jak się wygnie i załopoce na wietrze <bulb>
|
# Piotr Sulowski 15.10.2003 01:10 |
|
Przykre zniekształcenie nazwiska Półrolniczak było zaproponowane po raz pierwszy przez innego, ale byłego przedstawiciela władz białołęckiego SLD w gescie zemsty po odsunięciu go od władzy. Ja, gdybym kogoś chciał obrazić, to miałbym odwagę powiedzieć mu to prosto w oczy i podpisać się swoim nazwiskiem.
Pozdrawian zfrustrowanego starego sld-owca. Piotr Sulowski P.S. hmm, Ten myślnik w środku "sld-owca"... coś mi przypomina ;). |
# nie-komuch 15.10.2003 08:36 |
|
Co myślimy na temat Półrolniczaka jest na stronie domowej tej witryny. Aż 11 % uważa, że radny reprezentuje tylko SLD-owców. To dobry wynik, jak na faceta który poza własnym podwórkiem nie widzi nic. 11% narodu postrzega go jako człowieka dbającego o pewną grupę, a on przecież o nikogo nie dba. To jednak sukces.
Radny Warszawy Andrzej Półrolniczak dobrze reprezentuje interesy Białołęki 7% nic mi nie wiadomo o jego działaniach 16% dba wyłącznie o swoje sprawy 53% dba tylko o interesy SLD 11% kto właściwie go wybierał? 11% samorząd nic mnie nie obchodzi 2% razem głosów: 45 |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.