Forum › Białołęka
Budowa mostu może sparalżować Tarchomin.
# edi 31.10.2008 09:51 |
|
Czy nie można myśleć ograniczeniach ruchu i budowie TMP dopiero po puszczeniu tramwaju przez most lub przeciągnięciu
metra pod Wisłą i zrobieniu choćby 1 stacji ? To chyba jedyne rozsądne wyjście. |
# Blady 31.10.2008 10:01 |
|
Faktycznie bardzo rozsądne wyjście, niech poczekają na przeciągnięcie metra jeszce z 50 lat.
Zrób sobie kompres na głowe z wiślanej wody. |
# mona 31.10.2008 10:39 |
|
Problem żaden , za pieniądze na remont Legii można w ciągu roku to zrobić. Tylko co dla kogo ważniejsze ludzie czy ITI ?
|
# białołeka 01.11.2008 11:46 |
|
edi przez jaki most??
Jeżeli mostu nie ma!!! Poprostu gorszego idioty nie słyszałem:D |
# edi 01.11.2008 23:08 |
|
białołeka,,,,,, idiota to ty jesteś , bo ja piszę o Moście Północnym po wybudowaniu którego trzeba najpierw puścić nim ruch tylko z Tarchomina a potem budować trasę dalej i eksperymentować z Modlińską.
|
# bialoleka 02.11.2008 16:16 |
|
Jeżeli most zostałby wybudowany tylko do tarchomina czyli np. do Świderskiej to nie wyobrażam sobie samochodów pedzących po loklnych uliczkach żeby tylko na ten most sie dostac!!!
|
# edi 03.11.2008 09:31 |
|
Masz słabą wyobraźnię i całkowity brak pojęcia na temat zasad organizacji ruchu drogowego.Modlńska się korkuje z uwagi na połączenie ruchu lokalnego z tranzytowym oraz ograniczonej przypustowości Mostu Grota. W proponowanym wariancie płynnie rozprowadzamy ruch i spokojnie budujemyTMP.
|
# TS 04.11.2008 10:54 |
|
Przypominam, że jak tylko powstanie Most Północny to Grot pójdzie do remonu i zostanie zamkniety (o ile wcześniej sie nie rozpadnie).
|
# trol 04.11.2008 11:32 |
|
No to tylko iść i się utopić
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 05.11.2008 13:14 |
|
Spokojnie, poki co, to ta budowa paralizuje urzednikow. O tym jak skutecznie mozna pracowac i wygodnie zyc w stanie paralizu poczytac we wczorajszym Dzienniku.
Powinni tego uczyc na medycynie...ze: ''Na paraliz najlepsza dieta radnego lub stolek w urzedzie miasta'' |
# Matka Matki Sławka z Gdańska 08.11.2008 19:04 |
|
Cora jaka ty mundra jestes!!! Wiesz rze me serce kolasze do ciebeie:**
Ja na Białą łąke przyjade PKP, tylko walni na jakieje stacyji mam wysiąść >>> Czekuje na mnie koklo świata Bożegourodzenia. Całuje goraco Pozdrów Śławusiia:P |
Matka_Sławka_z_Gdańska 10.11.2008 09:30 |
|
Wiedza Matka, babciu. Laczysz sie swoim pomyslem z szeroka rzesza tych, ktorzy pragneli byc w kregu Matki. Wsrod nich sa:
#Sławek (od innej Matki) - pojawił sie 7 listopada poszukujac najseksowniejszej radnej w gminie... #Matka Sławka z Gdańska - objawiła się 14 listopada 2004 roku z publicznym zalem, ze nie ma siusiaka... #Matka_Sławka_z_Danzig - 23 wrzesnia 2005 dopytywala sie o KL Warshau #Matka Stefana z Gdańska - 23 pazdziernika 2004 wyznawala do dywanu, ze milo byc... #Matka_puszczalka_z_Gdanska - 16 maja 2005 prawila o wyzszosci burdeli zoliborskich na tarchominskimi.... #Matka_Matki_Sławka_zG - pojawiała się 9 listopada 2005 prawiac socjologicznie i spolecznie... #Matka_Slawka_z_Sopotu - 23 wrzesnia 2005 - nakladla po-pis-owo popluczynom ze styropianiu.... #Ojciec_Slawka_z_Gdanska - w dniu 19 stycznia br wyznal szmacie, ze jest ojcem biologicznym dziecka... I teraz ty... Gdybys jutro miala urodziny, tak, jak ta dziwka, to by ci Matka zyczyly jednego: Zdechnij ! Ale skoro mozesz dozyc do swiat, to usiadz w pociagu przy oknie i na wykladanym stoliczku uloz: dwa szczeniaki plci meskiej, jeza i dzem w sloju Matka zobacza ciebie, a ty gwiazdke. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.