Forum › Białołęka
Bialolecki Festyn na Bani!?
# lestat 14.06.2003 23:21 |
|
Mielismy fajna nowoczesna sztuke - impresje teatralna na festynie. W skrocie: wychodzi zalany facio na scene i udaje trzezwego, belkoczac 2 (dwa!) slowa przez 10 minut. Obwiazuje scene dratwa, chyba tylko po to, aby trafic do wyjscia:-) po tym pokazie frywolnego humoru;-) Czekalem tylko az pusci pawia na zgromadzona publicznosc - w wiekszosci dziecieca!!! Brawo studio animacji!!!! Prosze o wiecej takich "animacji", tylko nie w obecnosci mojej i mojej rodziny. Proponuje przeniesc siedzibe "szanownego osrodka" do pobliskiej mordowni, gdzie publicznosc napewno zrozumie glebie przekazu! Co najwyzej taki "sztukmistrz" moze dostac w gebe ulgowo, od mniej zorientowanego klienta (co sie zreszta nalezalo!! ale tak na scenie? przy ludzikach? raczej nie wypadalo!).
pozdrawiam Tarchomin lestat |
# znajomy kot 14.06.2003 23:59 |
|
Be znieczulenia tu się nie da żyć.....
|
# kasia2 15.06.2003 09:15 |
|
Nie rozumiem?Prowadzący festyn był pijany???Czy ktoś to jescze widział???Prosze o szczegóły.
|
# lestat 15.06.2003 11:21 |
|
to nie zauwazylas tego goscia ze sznurkiem na scenie w przerwie dzieciecych wystepow piosenki??? ten rzucal sie szczegolnie w oczy. choc i inni organizatorzy nie byli zupelnie trzezwi:-) pare osob to zauwazylo i odeszlo lekko zdegustowane....
ale festyn ma swoje prawa!;-) pzdrw lestat |
# bracia kasowscy 15.06.2003 20:29 |
|
Ten ze sznurkiem to nie był prowadzący festyn tylko facet z tego studia animacji. Miało być dell'arte wyszło delira'arte z przewagą tego pierwszego.
|
# widz 15.06.2003 21:37 |
|
w okresie jawności należy rozliczyć dzielnicę z tych wyrzuconych naszych pieniędzy! festyn się obraża na określanie tego co działo się pod gminą jego nazwą.
|
# playgirl 15.06.2003 23:01 |
|
Faceci na bani są tacy ... zmysłowi......A ten festyn śni mi się jeszcze po nocach. Jeszcze.... jeden taki festyn.
|
# mitret 16.06.2003 12:24 |
|
a mnie się podobał chór avetki. fajne stroje, ladnie spiewaly (wlasciwie spiewali, bo byli tam tez faceci) przeboje z lat 70, na kilka glosow... szkoda ze tylko kikanascie minut...
Czy ktoś wie skąd są avetki? |
# RR 16.06.2003 12:37 |
|
Poszukaj na tym forum - są z parafii Płudy. Prowadzi Bartek Włodkowski
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.