REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Aktywność Andrzeja Świtalskiego

# ciekawa Gosia

01.12.2006 13:48

Czy nagła aktywność tego Pana na forum to tylko niespełnione ambicje wyborcze, czy należy ją wiązać z ewentualną zmianą lidera PiS na Białołęce.

Andrzej Świtalski

01.12.2006 13:59

Mam nadzieję, że nie jestem dla nikogo zagrożeniem. Faktem jest moja większa aktywność na forum, oczywiście związana z "uwolnieniem" czasu z powodu przegranych wyborów. Nadto forum "powyborcze" jest znacznie mniej agresywne, co osobiście mi odpowiada.
Jednocześnie prawem opozycji jest bycie krytycznym wobec rządzących i z prawa tego mam ochotę korzystać. Myślę, że uda mi się pokazywać błędy, a jednocześnie podpowiadać lepsze rozwiązania.

# Janka

01.12.2006 15:57

Bycie krytycznym-byla cała kadencja.Nie trzeba bylo spać 4lata.

REKLAMA

# Sąsiad

01.12.2006 21:55

A co Pan robił do tej pory? Proszę wskazać czym Pan się zasłużył dla Białołęki. Ciekawe czy to naprawdę wolny czas Pana, czy korzystanie w pracy z internetu?

# kolorowy

01.12.2006 22:25

Myślę, że Andrzej był aktywny na forum tylko ukryty pod nickiem. Zasadą jest nie ważne jak się mówi, czy dobrze, czy źle, ważne aby się mówiło - jego nazwisko.
Może w niejawnym uczestnictwie forumowym upatruje przyczyny swojej porażki.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025