Forum › Białołęka
# Jožin z bažin 04.07.2014 18:05 |
|
Chcemy usłyszeć, co udało się zrealizować z tego? Czy to kolejne bicie piany przed wyborami? Efekty, panowie, efekty!
|
# Pasek 04.07.2014 18:38 |
|
Te tematy sa od lat znane. Ameryki radny chyba nie odkrywa. Panie radny. Proszę nam powiedziec o konktetnych efektach akcji która byla rok temu.
|
# bmw 04.07.2014 19:43 |
|
Brałem udział w tej akcji w zeszłym roku. Polecam! Było tak, zgłosiłem wniosek o usunięcie dzikiego wysypiska niedaleko mojego bloku. Dostałem rychło odpowiedz na mojego e-maila z prośbą o dokładne sprecyzowanie gdzie jest i podesłanie zdjęcia i... wysypisko zniknęło!
|
# wyborca 04.07.2014 19:46 |
|
Korowajowi jeszcze chce się działać, dobrze tak powinno być! Ja nic nie zgłaszałem ale pomysł mi się podoba. Mam nadzieję ze i doczekam się 3 edycji
|
# sasiadka 04.07.2014 19:54 |
|
Panie Marcinie ma Pan chyba ADHD. :) Bardzo podziwiam Pana aktywność społeczną ale proszę pamiętać są wakacje. Trzeba też czasami odpocząć. :) Do zobaczenia! NP
|
# Dorota 04.07.2014 22:39 |
|
#sasiadka napisał(a) 04.07.2014 19:54 Panie Marcinie ma Pan chyba ADHD. :) Bardzo podziwiam Pana aktywność społeczną ale proszę pamiętać są wakacje. Trzeba też czasami odpocząć. :) Do zobaczenia! NP Szkoda że tego nie mogę powiedzieć o swojej radnej... :( |
# Swój 05.07.2014 00:04 |
|
Jakiej radnej ?
|
# nepotyzm 09.07.2014 01:17 |
|
"Dużą bolączką jest też brak autobusu do SP110 przy Bohaterów i GM przy Przytulnej."
Przecież 100 metrów od SP110 jest przystanek Ołówkowa dla 152 i 176, a na Przytulną od pętli Choszczówka jest 200 metrów! |
# Mieszkanka 09.07.2014 08:52 |
|
#bmw napisał(a) 04.07.2014 19:43 Brałem udział w tej akcji w zeszłym roku. Polecam! Było tak, zgłosiłem wniosek o usunięcie dzikiego wysypiska niedaleko mojego bloku. Dostałem rychło odpowiedz na mojego e-maila z prośbą o dokładne sprecyzowanie gdzie jest i podesłanie zdjęcia i... wysypisko zniknęło! Moje zdjęcia z marca nadal leżą w ratuszu, bez efektu. Śmieci, jak były tak są, a według odpowiedzi z urzędu miały zniknąć już 2 miesiące temu. Najgorszym widokiem jest góra zgniłych pieluch pod jednym z drzew. Która matka tak robi? Jak jej dzieci będą wychowywane? Na kolejnych śmierdzieli i śmieciarzy? |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.