REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

SZKOŁY JEZYKOWE NA TARCHOMINIE

# KOKO

25.06.2003 14:49

CZY KTOS Z FORUMOWICZOW KORZYSTAL LUB KORZYSTA ZE SZKOL JEZYKOWYCH ZNAJDUJACYCH SIE NA NASZYM OSIEDLU M.IN. ATUT, EURO-LINGUA ITD. CZY W OGOLE WRTO TAM SIE UDAC CZY LEPIEJ UDERZYC W SRODMIESCIE?? JAKI JEST POZIOM SWIADCZONYCH USLUG TJ., LEKTORZY, WARUNKI I CENY W POROWNANIU Z TYMI Z INNYCH DZIELNIC. A MOZE KTOS POLECI MI DOBRA SZKOLE JEZYKOWA (NIEZBYT DROGA) GDZIES W WARSZAWIE PRZYGOTOWUJACA DO NP. FC ??? JEST TAKA KONKURENCJA ZE NIE MOGE SIE ZDECYDOWAC. MYSLE ZE OPINIA INNYCH BEDZIE POMOCNA.

# lektorka

26.06.2003 10:46

Najtańsza, a jednocześnie o bardzo wysokim standardzie (jeśli ktoś lubi 15-osobowe grupy) jest Profilingua - Al. Jerozolimskie 27. Uczą tam wyłącznie wykfalifikowani lektorzy, którzy są bardzo dokładnie sprawdzani również w czasie pracy (wizytacje itp.).
Co do innych szkół, to trzeba po prostu trafić na dobrego lektora, bo to od niego najwięcej zależy...

# Dorka

26.06.2003 11:14

A ja zapisałam się na kurs do Empiku. Kurs trwa 2 m-ce po 6 godz/tygodniowo (spotkania 3 x po 2 godz). Cena kursu - 780 zł. W grupie 5 osób.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni