Forum › Białołęka
# SP355 23.03.2016 15:15 |
|
Świetna inicjatywa. Brawo, brawo, brawo!!!
|
# Rower 23.03.2016 15:30 |
|
Brawo dla tej szkoły :)
A w SP55 zakaz wjazdu rowerów - pierwszeństwo mają samochody :( |
# GrażynaBąk 23.03.2016 19:07 |
|
Brawo!Najmilej wspominam dojazdy do szkoły rowerem.Wzór dla innych szkół ,gdzie codziennie rano dochodzi to dantejskich scen z udziałem znerwicowanych rodziców.
|
# SP355 23.03.2016 19:41 |
|
Z opinią na temat SP355 trudno się nie zgodzić. Obowiązuje zakaz poruszania się na rowerach mimo faktu że szkoła dysponuje zadaszoną strefą parkingową dla rowerów.
Oczywiście zakaz może być podyktowany zapewnieniem bezpieczeństwa uczniom. Niestety w pierwszej kolejności zadbano o wyznaczenie dedykowanych miejsc parkingowe dla pracowników szkoły a zapomniano wyznaczyć przejść dla pieszych w najbardziej obciążonych ciągach komunikacyjnych kolidujących ze strefą ruchu pojazdów. |
# Opteron 24.03.2016 08:10 |
|
#SP355 napisał(a) 23.03.2016 19:41 Ta, jasne...., a przez ulice ludzie przechodzą jak chcą. Na pewno na parkingu będą chodzić do przejść.Z opinią na temat SP355 trudno się nie zgodzić. Obowiązuje zakaz poruszania się na rowerach mimo faktu że szkoła dysponuje zadaszoną strefą parkingową dla rowerów. Oczywiście zakaz może być podyktowany zapewnieniem bezpieczeństwa uczniom. Niestety w pierwszej kolejności zadbano o wyznaczenie dedykowanych miejsc parkingowe dla pracowników szkoły a zapomniano wyznaczyć przejść dla pieszych w najbardziej obciążonych ciągach komunikacyjnych kolidujących ze strefą ruchu pojazdów. |
# Rower 24.03.2016 15:30 |
|
SP 355 przed samym budynkiem powinien być zakaz parkowania samochodów. Z tego co się orientuje jest to plac manewrowy dla straży pożarnej.
|
# Robert 25.03.2016 00:36 |
|
Jeździłem do tej szkoły rowerem z Pajdaka dawno temu. Teraz jestem Ultrakolarzem :D zajeb* sta inicjatywa w lasku mogli by jeszcze zrobić zawody MTB :) oczywiście tylko dla uczni i pracowników .
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.