REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Rząd Bialołęki na obczyżnie.

# sowa

05.11.2006 21:17

Tak jak Rokita i my powinniśmy sformować aparat wladzy zastępczy.Zglaszam ;Pelc ,Wlodkowski,Pusz,Oracz .
Kto jeszcze ?

# Włodkowski

05.11.2006 21:19

Dzięki za wybór, mam nadzieję, że przełoży się na głos.
Jaka teka przypada mi w udziale?

# piotrek

05.11.2006 21:25

Powiem coś co jest prawdą, ale nikogo to nie ucieszy.
W pełni władz umysłowych, psychoruchowych i doskonałych odczuć organoleptycznych twierdzę-teraz juz poważnie-że Polska musi cały czas pod zaborem , pod kupacją i terrorem ze strony okupatnta, ale nie takiego jakiego teraz i przed chwila mieliśmy, czyli polskiego rządu okupanckiego. Musimy byc pod okupacją obcego okupanta.
DOPIERO WTEDY POLAK POLAKA ZACZYNA SZANOWAĆ, POMAGAĆ MU W POTRZEBIE(KONFIDENTÓW WTEDY TEŻ NIE BRAKUJE). ZACZYNA BYĆ PRAWDZIWYM POLAKIEM, TAK JAK PODCZAS WOJNY CZY ZABORÓW. POBUDZA SIĘ W NIM TRADYCJA, ZACZYNA SIE INTERESOWAĆ HISTORIĄ, A NIE TYLKO KASĄ, KASĄ I KASĄ.
Co nie oznacza, że jestem za okupacją zagraniczną, chociaż ci w rządzie to nasi?

REKLAMA

# Włodkowski

05.11.2006 21:42

"Zaczyna być prawdziwym Polakiem..." - a pisałeś kiedyś, że nie cierpisz Giertycha.

# piotrek

05.11.2006 21:47

nie rozumię

# Włodkowski

05.11.2006 22:21

w zasadzie nic szczególnego. Tak sobie - dla rozładowania (Matka, nie wykorzystuj!) atmosfery skrobnąłem, bo zabrzmiało trochę jak z ulotek frakcji Giertycha.
Zresztą Szanowny Pan Minister EN objął patronatem jedną z akcji przeze mnie organizowanych w ramach Ave, więc w sumie powinienem go lubić. CO prawda kasy nie dał, ale gest się liczy. Chociaż nie wiem, kto na tym więcej skorzystał.

REKLAMA

# piotrek

05.11.2006 22:25

Ja naprawdę niecierpię Romka, ale jestem z nim w pełni skonsolidowany w temacie ostatnich dekretów szkolnych, nie rozumię tylko tych nauczycieli, z tamtej szkoły i bzdurnie wypowiadających się nauczycieli nie z tamtej szkoły. i tyle.

# Włodkowski

05.11.2006 22:28

Sorry, nie będę kontynuował tematu, bo narażę się elektoratowi z oświaty... Cóż, ostatni tydzień. Każdy głos się liczy (podobno). Trzeba zakopać topór wojenny. Cholera, po co było sobie robić tylu wrogów?
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025