REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Recykling tworzyw sztucznych

# KarolT

21.08.2017 23:52

Cześć wszystkim, jestem zainteresowany otworzeniem dzialalności zajmującej się recyklingiem tworzyw sztucznych na początku. Jakie warunki muszę spełnić oraz gdzie szukać odpowiedniego sprzętu?

Ordek55

23.08.2017 07:19

WItam, no dużej ilości fimr do polecenia raczej u nas jeszcze nie ma. My jedynie współpracujemy na ten moment z Bartontech firma, która rzeczywiście wyróżnia się jakościa prowadzonych usług. Od początku podczas wyboru obsługa zna całą ofertę z dużą dokładnością również jeżeli chodzi o serwis to nie ma problemów. Zawsze terminowi i dokładni podczas ich wykonywania. Moim zdaniem to jeden z najlepszych wyborów. Pozdrawiam :)

# MartinW

03.09.2017 19:40

Jeżeli chodzi o pewniaka to Bartontech również jest moim typem. Od pierwszego telefonu po serwis są mega profesjonalni i potrafia pomóc nawet przy wiekszych kłopotach. NIgdy się nie zawiodłem na wykonanych naprawach oraz terminach. Tak samo jest w przypadku kupionych maszyn recyklingowych. Bardzo fajnie złożyli cała ofertę i dobrze, że są także maszyny używane bo zawsze jest to jakaś oszczędność przy pierwszych inwestycjach.

REKLAMA

# DariuszSzymczek

11.09.2017 09:37

Zgodzę się z Wami. Jeżeli chodzi o recykling to wiadomo że podstawą jest dobry surowiec i efektywne maszyny. Z Bartontech wspołpraca układa się bardzo dobrze i każdemu mogę polecić jeżeli szukacie miejsca gdzie można poradzić się i kupić maszyny najlepszych producentów zarówno nowe jak i używane. Również mając spokój w zakresie ich serwisowania. Nigdy nie odmawiają pomocy :)

# Paweł45

17.09.2017 14:41

Czyli na pewno warto o tym pomyśleć. Z kolegą równiez prowadzimy biznes i wchodzimy powoli w recykling. Już trochę zapoznajemy się z rynkiem i wstępnie umówilismy sie z Bartontech na spotkanie w sprawie maszyn. Mam nadzieję, że coś fajnego z nimi wyjdzie ;)

# Kinguś

30.03.2022 10:41

W dzisiejszych czasach coraz więcej osób ma świadomość na temat dbania o naszą planetę. Nawet produkcja regranulatów ldpe jest coraz to bardziej popularna. Poczytajcie sobie na https://contalen-recycling.com/ co to dokładnie jest, bo ja jestem zafascynowany jak technika idzie do przodu.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni