Forum › Warszawa
Recykling tworzyw sztucznych
# KarolT 21.08.2017 23:52 |
|
Cześć wszystkim, jestem zainteresowany otworzeniem dzialalności zajmującej się recyklingiem tworzyw sztucznych na początku. Jakie warunki muszę spełnić oraz gdzie szukać odpowiedniego sprzętu?
|
Ordek55 23.08.2017 07:19 |
|
WItam, no dużej ilości fimr do polecenia raczej u nas jeszcze nie ma. My jedynie współpracujemy na ten moment z Bartontech firma, która rzeczywiście wyróżnia się jakościa prowadzonych usług. Od początku podczas wyboru obsługa zna całą ofertę z dużą dokładnością również jeżeli chodzi o serwis to nie ma problemów. Zawsze terminowi i dokładni podczas ich wykonywania. Moim zdaniem to jeden z najlepszych wyborów. Pozdrawiam :)
|
# MartinW 03.09.2017 19:40 |
|
Jeżeli chodzi o pewniaka to Bartontech również jest moim typem. Od pierwszego telefonu po serwis są mega profesjonalni i potrafia pomóc nawet przy wiekszych kłopotach. NIgdy się nie zawiodłem na wykonanych naprawach oraz terminach. Tak samo jest w przypadku kupionych maszyn recyklingowych. Bardzo fajnie złożyli cała ofertę i dobrze, że są także maszyny używane bo zawsze jest to jakaś oszczędność przy pierwszych inwestycjach.
|
# DariuszSzymczek 11.09.2017 09:37 |
|
Zgodzę się z Wami. Jeżeli chodzi o recykling to wiadomo że podstawą jest dobry surowiec i efektywne maszyny. Z Bartontech wspołpraca układa się bardzo dobrze i każdemu mogę polecić jeżeli szukacie miejsca gdzie można poradzić się i kupić maszyny najlepszych producentów zarówno nowe jak i używane. Również mając spokój w zakresie ich serwisowania. Nigdy nie odmawiają pomocy :)
|
# Paweł45 17.09.2017 14:41 |
|
Czyli na pewno warto o tym pomyśleć. Z kolegą równiez prowadzimy biznes i wchodzimy powoli w recykling. Już trochę zapoznajemy się z rynkiem i wstępnie umówilismy sie z Bartontech na spotkanie w sprawie maszyn. Mam nadzieję, że coś fajnego z nimi wyjdzie ;)
|
# Kinguś 30.03.2022 10:41 |
|
W dzisiejszych czasach coraz więcej osób ma świadomość na temat dbania o naszą planetę. Nawet produkcja regranulatów ldpe jest coraz to bardziej popularna. Poczytajcie sobie na https://contalen-recycling.com/ co to dokładnie jest, bo ja jestem zafascynowany jak technika idzie do przodu.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.