REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Rada Osiedla RSM Praga PORAJE

# Jaskóla-wróbel

12.05.2006 01:40

Czy ten siwo-czarny cwaniak zwany kierownikiem Marek Mężykowski jest godny reprezentować naszego Prezesa Andrzeja Półrolniczka i interesy mieszkańców RSM Praga. Dlaczego jesteśmy mieszkańcami, którzy ponoszą najwższe w Polsce koszty eksploatacyjne z tytułu opłat. Dlaczego Prezes Półrolniczak nie reaguje? Doskonale wiemy ile zarabia Mężykowski i czym jeżdzi(to nas razi). Panie Prezesie Pan się obudzi. Czy Pan jest taki naiwny czy udaje? Niedżwiedzie też się wybudziły z zimowego snu. Już wiele razy zwracaliśmy Panu uwagę na postępowanie tego cwaniaka. Brak Pana reakcji stwarza obawy , że on coś wie na pański temat. Acz kolwiek my w to nie wierzymy. Sadzimy , że przed zblizającą się kampanią sprawozdawczo-wyborczą w RSM rozwiąże Pan ten bolacy nas problem. Jest to test wiarygodności pańskiej w naszych oczach. Jak to jest możliwe , że po tylu latach naszych starań jesteśmy nadal oszukiwani w sprawach parkingu.

# Jaskóla-wróbel

12.05.2006 01:46

Nie znam sie na tym ale ten facet ma racje. Bo tyle ile place jakom nowy spoldzielca to sie k.... w paloe nie miesci. A mieszkalem i w Londynie i Sydney. Gdzie my zyjemy.

# janek z porajow

12.05.2006 01:52

Jaskuła nie pisz głabie tego samego chociaż po części gamoniu masz rację. To<że tyle płacimy to wina tego Męrzykowskiego i Połrolniczka ijego ekipy. My to wyjaśnim y na zebraniu RSM. Trzeba zmian i my was pogonimy w pi.....u.

REKLAMA

# Zdzichu

12.05.2006 01:55

Półroniczku parking nasz.

# Zyczliwa

12.05.2006 02:00

Prezesie, jaskólka chce zająć twoj stolek i po nnocach nie morze spać az ci nie dolorzy na zebraniu RSM.

# M-M

12.05.2006 05:22

Jak wam nie pasuje to do Londynu jazda nieroby jedne, to że koszty są takie a nie inne to nic na to nie poradzę. Jak za mało zarabiacie to do czynszówek zasuwajcie. A zarabiam zgodnie ze swoimi wymaganiami a zresztą prezio stoi po mojej stronie i możecie mi nafiukac głąby.

REKLAMA

# kil

12.05.2006 09:41

I w tym miejscu skończyła się nocna zmiana człowiekowi z wielką wyobraźnią, ale brawo bo to znaczy że w pracy nie śpi i myśli o poważnych bolesnych sprawach.

# życzliwy

12.05.2006 21:21

Macie szansę na zmiany i to radykalne.
Tylko ruszcie tyłki na zebrania

# Baruś

15.05.2006 06:02

I tak ta banda bezrobotnych alkocholików z RSM-Praga nic nie zdziała nie potrafią nawet się podetrzeć a co mówić o zorganizowanej akcji, jedyną akcją jaką potrafią zrobić to jest "daj piątaka" na wino.

REKLAMA

# kil

15.05.2006 08:27

Wiesz to z autopsji ?

# szansa

17.05.2006 07:26

Życzliwy - nie leć w druta, tylko pisz wyraźnie o co chodzi radykale ztyłkowany!

# piotrek

29.05.2006 12:43

Nie za bardzo wiem dlaczego tak psioczycie na ten RSM, miałem przyjemność pomieszkać swego czasu w JW Constructio tam dopiero jest wolna amerykanka. Jak dla mnie to w RSM mi się podoba i nie mogę złego słowa powiedzieć na Spółdzielnię "Poraje". Jeżeli chodzi o czynsz to może nie jest najniższy ale i nie najwyższy, powiedziałbym że całkiem znośny.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni