REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Pytanie do redakcji Echo

Rudolf

03.11.2006 14:26

Czy ta gazeta musi być aż tak polityczna? Tyle w niej reklamy kandydatów? I jeszcze jedno dziwi. Od conamniej 3 miesięcy gazeta pojawia się nieregularnie w bloku na dole, aż tu nagle dzisiaj leży pod drzwiami. I tak się nie dam, bo nie będę głosował.

# Redaktor ECHA

03.11.2006 18:19

Jakbys płącił nam to byśśmy nie byli polityczni. Kto płaci ten pan takie czasy.

Matka_Sławka_z_Gdańska

03.11.2006 19:26

A zadzwon sobie redaktorze do Maliny, 40 latki z Warszawy, adres dostepny na wiekszosci portali, co maja slowo ''towarzyski'' w domenie.
Ona, ta Malina powie Ci, ze jezeli w przegubie ( przegub mozesz uchwycic wzrokiem, gdy machasz dlonmi podczas dialogu z Melem Gobsonem ) jestes grubszy niz ustawa przewiduje, to nie wejdziesz od zaplecza do Jej Krolestwa Rozowego !
Ni-jaaaaaaaaaaaaaak. Chocbys placil, jak za zboze !
A zwroc uwage redaktorze ,ze to K...wa jest, a nie dziennikarz

REKLAMA

# Bad

03.11.2006 21:35

A swoja drogą to co się stało ze strona?? jakoś to sie tak wszytsko rozjechało!! i moje posty poginęły - może by ktoś coś napisał na ten temat

Matka_Sławka_z_Gdańska

03.11.2006 22:35

Dzisiej , gdzies tak bedzie pare minut po 10, a moze troche pozniej , Matka wziely i daly upust swojej niecheci do rodziny filipowiczow, a takze do bartlomieja wlodkowskiego, kandydata na radengo, ktory nic nie obiecuje.
W pierwszym wypadku post Matki wpisal sie w rodzinny konfilkt ideologiczno - swiatopogladowy i w swojej wymowie mial stanowic o wartosci nadrzednej, jaka sa pieniadze pochodzece z diety. Wychodzac z tego samego zalozenia, w drugim wystapieniu bylysmy lagodne i eleganckie a Matczyne Slowo mialo stanowic swoista przeciw wage dla ordynarnego slownictwa uzywanego przez tego dyrygenta....
Coz... w kilka minut po dokonaniu publikacji w tutejszy portal....
....jakby:
Jeb !
Jeb !
i jeszcze raz
Jeb !
Po trzykroc !
Niczym wzialby i
Piorun Pier.... !
Z sieci wygladalo to tak, wiecie jakby porabali serwer siekiera, krach kompletny Error 404, a potem...
Cisza... i niemoc.
Az po pol godzinie, patrzec.... rozbajzlowalo sie wszystko wokol: i czcionka, i rozdzielczosc, i grafika. Ech !
A to Krzys musial szalu dostac .... hm, hm...
Ps. W tym szale razem ze swoim Wielkim Informatykiem usuneli te dwa wspisy Matki. Zazwyczaj mogliscie sie przekonac o usunietych Matczynych wpisach korzystajac z metryczki Mamy. Tam stoi, ile Mamie wyrzucil ten Cenzor :
- na ogolna liczbe 1398 zalogowań Mamy, Mama dokonala 763
wpisow, a Krzys usunal Mamie 30. Po dzisiejszej akcji licznik nie ruszyl
Ze wstydu sie zacial Ty Morderco ! zywego slowa.
A'propos... dlaczego nie piszecie do Matki ? Wcale.

# Włodkowski

03.11.2006 22:47

Mateczko, gaśniesz i to mnie martwi... Swego czasu broniłem Cię w zażartej dyspucie z przeciwnikami... Tymczasem zawiodłaś. Ku...wa zawiodłaś!!! I to boli.

REKLAMA

Matka_Sławka_z_Gdańska

03.11.2006 23:06

To umrzyj w bolu :)

# siekierka kurpiowska

03.11.2006 23:12

Matko napisz swój program wyborczy. Myślę, że będziesz lepiej obiecywać niż inni

# Włodkowski

04.11.2006 00:32

I o kim byś wtedy pisała... Myślę, że moja błyskotliwość w działaniu przebija wielu. Może znów wymyślę jakiego Aveciarza - Bis albo cos podobnego i bedzie nad czym się użalać. A tak? Gówno!

REKLAMA

# Protest

04.11.2006 08:55

Te całe forum jest psu w dupe, bo forum jest cenzurowane i niewygodne wpisy kasowane!!
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni