Forum › Białołęka
Przewrotne pytanie
# Karolcia 02.03.2006 09:31 |
|
Czy swieży student ma szanse- to było pytanie w nawiązaniu do możliwości pracy .Każdy sądzi że jak cos wyduka to praca na niego czekać musi.Natomiast pracodawca pyta sie co on umie ? no i rozpoczynają się schody.Dziś kazdy w rzadzie ,na poczcie ,w administracji jest po historii.Najlżejsze studia.Wstrzymala bym produkcje tych pseudo historyków -nie wiadomo na jakie i czyje potrzeby.
Po polibudzie -szukasz. |
# Też mgr. 02.03.2006 14:32 |
|
Kim jest przeciętny absolwent ?-oto jest pytanie.Wyksztalcenie ,wychowanie,zachowanie,umiejetności itp. Jak patrzę na większość magistrów to plakać się chce. Zero kultury-oprócz umiejętności plaszczenia się przed przełożonym (tak zwane padalce ).Wiem że nikt nie jest doskonaly, ale magister to ten który powinien być wzorem (godnym ) nasladowania przez pracownika. Kandydat na jakies tam stanowisko kierownicze . Jak jest- można podyskutowac .
|
# piotrek 02.03.2006 19:53 |
|
pewien frajer powiedział mi kiedyś tak.....
ja mu mówię ...proszę pana, wyślę panu maila i prosze zapoznac sie z treścią tego maila...a ten pedał mówi...ja jestem profesorem. itd, itp, więc nie negujmy magistrów kiedy to prof. pieprzy banialuki zanim zapozna sie z tematem....WYKSZTAŁCENIE I EDUKACJA NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z INTELIGENCJĄ I MĄDROŚCIĄ, TO ŻE KTOŚ POSIADA TYTUŁ TO NIC NIE OZNACZA. kiedyś znanałem...sp. PIOTRA G. , który skonczył jedynie 8 klas, a inteligencją i oczytaniem prześcignąłby większoiść profesorów, niestety is death..... |
# asystent 03.03.2006 12:40 |
|
Tutaj Piotrze żeś wpadl w galop.W danej dziedzinie profesor (nie myl z profosem ) zawsze ma wiecej wiedzy niz 8 klasista.Wybaczam Tobie tę niescisłość bo jak mawiają chłopi na Bialołęce -jest Panie przednówek człek osłabiony jest.Hej !
|
# piotrek 03.03.2006 21:12 |
|
asystencie, ciekawe, że mówisz o sprawie, o której wypowiadało sie juz kilku profesorów(biegłych w tym temacie) negatywnie, czyli inaczej niz przedmiotowy pan sor...
ten sor niestety tworzy (za forsę) operaty dla b. bogatych firm działających w pomrocznej-zawsze pozytywne......za pieniądze ksiądz sie modli.. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.