REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Przemyslenia Piotra Kozlowskiego

# mały Janek

15.09.2006 23:21

Są tematy ktore oceniasz nie zawsze prawdziwie.Piszesz że sa tacy radni ktorzy nie umieją się wyslowić lub tylko podnoszą ręce.Faktycznie.Kto takich gamoni wybrał? Co taki wniesie w zycie społeczności .Napoleon kiedyś powiedział że niemowa nie może dowodzić.Może być odwrotnie tak jak z Zawiszą że gada bez sensu.
Twoja siostra jest lekarzem i zarabia dużo mniej (anestezjolog ).Moze za malo pracuje.Spytaj sie o ilość operacji w ktorych uczestniczy ,godzin pracy,dyzurow,kwalifikacje itp.Moze sie okazać że przyczyny są inne.No i nauczycieli.Nie ubliżając sa rożni.Godzin pracy w tygodniu -18.Spytaj się jak jest w innych zawodach ile mają urlopów.Czy spełniają święte misje, jesli tak to wróć do hasla :gospodarza po plonie poznasz.Efekty -matury.
No i jeszcze jedno.Piszesz że klub PiSu podjął próbe stworzenia projektu o odpowiedzialności ...Będziesz, tak to wygląda startować z listy PiSu bo sie przymilasz -skończysz na haslach.

# Dyzio

15.09.2006 23:40

Piotr ma dużo racji. Tylko to już nie jest problem lekarzy czy nauczycieli, raczej ich pacjentów uczniów i rodziców. Angielski to prosty język i łatwy w nauce- a etaty czekaja w Irlandii i Wielkiej Brytanii. Jak sie nie zmieni to zostaną tu tylko radni bioracy czesto za nic 1700zł i kiepscy urzednicy- reszta wyjechala lub wyjedzie. PiS dawał i jeszcze troche daje nadziei na zmiane. ALE coraz mniejsza... Nie rozumiem po co tak dopieszcza Gospodarność w Białołęce.

# piotrek

16.09.2006 00:29

Mikry Janku!
Kto ich wybrał? A kto wybrał Andrew L.? Te same ludki i nie mozna do nich mieć pretensji-TAKI JEST POZIOM SWIADOMOŚCI LUDKÓW W POLSCE( bez uogólniania). Nic nie wniesie taki w życie społeczności. Napoleon powiedział również, że do prowadzenia wojny są potrzebne są 3 rzeczy: pieniądze, pieniądze i pieniądze, a czy wojny są dla społeczności potrzene? NIE!
Na pewno nie masz na mysli Zawiszy Czarnego( hi, hi).
Odpie... od mojej siostry , bo zapie... jak mały samochód, żeby utrzymać rodzinkę na poziomie polskim, a nie europejskim, ma teściową w Finlandii od wielu lat i jakoś tak nie emigruje, mimo, iż zarobiłaby tam wielokrotnie więcej niz tutaj( to chyba coś oznacza!). Tak nauczyciele są różni, ale żeby nie było tutaj bałwochwalstwa, nie powiem nic więcej w temacie my wife.
PIS podjął próbę stw. pr. o odp. ( słowa p. Gosiewskiej)...zobaczymy, nie mówię tak lub nie..zobaczymy.
Gdybyś znał moją determinację i upartość, nidgy nie wypowiedziałbyś ostatniego zdania, ale idąc śladem obecnego systemu nie dziwię Ci się......narka

REKLAMA

# Janek może być mikry

16.09.2006 09:14

Piotrku.Otóż Cię znam.I dlatego napisałem to co wiem.Czekałem takze jak będziesz argumentował Twoje spojrzenie na mój opis.Na szczęscie nie pomylilem się.Powiedziales co robi się by oficjalnie narzekać a nieoficjalnie żyć na poziomie.To jest polskie.Praca prywatnie w szpitalu na czyimś sprzęcie ,udzielanie korepetycji bez podatku ,kiwanie państwa.Na starość narzekanie -co to k.... za emerytura.A kto zatem ma pokazać szlachetność?Nowe pokolenie.Po obserwacjach rodziców.To według Wańkowicza są polskie cuda na kiju.Obserwując kościół zrozumiesz dlaczego odchodzą.Dobrze być kaznodzieją gorzej być wzorcem.

# Nostradamus

18.09.2006 13:23

Znam Ciebie "kotku" Piotrze Kozłowski, walczysz od wielu lat z tymi biurokratami, tylko oni tym się nie przejmują i to jest przykre. A to się nie zmieni. Wcale nie oznacza to żeby przestać walczyć z nimi, bo ja też ich nie lubię. Pozdrawiam .
p.s. napisałem "kotku", bo jak ostatnio zobaczyłem twój numer rejestracyjny, to sorry .......wyobraźnia działa.

# piotrek

18.09.2006 19:20

ciekawość 1 stopniem, ale jestem ciekawy kim jesteś Nostradamusie? Dobrze, że mój nr. rej. jest nie znany do końca wszystkim, bo ludziska potrafią mieć dziwne skojarzenie, jeden taki ludek zapytał mnie w związku z tym " czy jestem zwolennikiem Związku Radzieckiego"? Ludki mają naprawdę skrzywione skojarzenia, a ja tylko jaja sobie robię..................

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA