REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Ludzie ,zapraszam wszystkich na...

# Michał Chmielewski

15.09.2006 07:16

Wiele piasku w klepsydrze się przesypało jak ostatnio się tu rozpisywałem. Nie pamietam dobrze ale była to polemika z jakimś siekierkiem kurpiowskim czy jakoś tak...Nieważne.
Znajomy mi powiedzał że forum do dobry pomysł więc dziś ja zabawię się w B.Włodkowskiego z którym w radzie programowej jestem! Postanowiłem zareklamowć inicjatywę obywatelską na rzecz dzielnicyw sferze kulturalnej i sportowej -oto ona:
Tak więc zapraszam wszystkich forumowiczów - małych , dużych z dziećmi i bez ( tych starających się o dzieci-jasne że tak ), chudych i tych przy kości , kłutliwych i luzaków. Zapraszam wszystkich od piwoszy którzy o 7 rano mająmisje na wydojenie 2 butelek browca po normalnych ludzi pracy i nauki po radnych zaradnych i bezradnych po burmistrzów i innych ...mistrzów.
Wpadnijcie na 12-stą w sobotę 16 IX do BOKu na Van Ghoga obejżeć I festiwal sztuk walki na dzielnicy. I będzie skromny ale co roku będzie ciekawiej- zapewniam. ten festiwal to promocja kultury , sportu i ...turystyki! POZDRO!
PS- wchodząc na forum nie omieszkałem się poczytać postów. Nic się nie zmieniło - nadal te same dewagacje!
A to "przystawka" z POlubców albo "danie" z PISmanów dodatkowo "surówka" z SLDuchów i troche "pierniczenia" na tematy rózne. Wszystko to polane sosem " ala Smoczyński musi odejść". Analiza jest prosta. Kochani dzielnicowi frustraci - wpadnijcie na 12-stą w sobotę dokładając starań " o atrakcyjniejszą kulturalnie dzielnice" - odbiorcy też potrzebni!
PS II - kolega powiedzał mi bym się zabezpieczył ( chodz jestem już od dawna dorosły to się zabezpiecze ) NIE BIORĘ UDZIAŁU W KONKURSIE JAKIM SĄ WYBORY!!!

# B. Włodkowski

15.09.2006 09:24

Choć Kolega jest dorosły, to jednak pozwolę sobie Kolegę uświadomić, że zabawa w B.Włodkowskiego nie uchodzi bezkarnie - pozostawia trwałe ślady w psychice, zachowaniach, języku...
Zabezpieczenie w tej sytuacji wskazane jak najbardziej.
Dla dobra wszystkich.
A z doprowadzonej do szczęśliwego celu inicjatywy bardzo się cieszę i trzymam kciuki. Myślę, że cała Rada Prog. - choć dowie się o wydarzeniu post factum - także. POZDRO!!!

# M.Ch

15.09.2006 10:29

Niekoniecznie- są jeszcze telefony!!!

REKLAMA

# M.Ch

15.09.2006 10:32

Pozatym - reklamowanie ala Włodkoski Bartek na forum publicznym uważam za trafne - czyli na Twój plus panie przewo.

# student

15.09.2006 11:05

Co za inicjatywa - czy poza "mordobiciem" będzie coś ciekawego?

# M Ch

15.09.2006 11:47

Rany - czy będą padały mądrzejsze pytania ? Chyba przed tym ostrzegał mnie koleś , mówiąc o zabezpieczeniu...
Festiwal ma przybliżyć naszym "miejscowym" czym tak naprawde są sztuki walki. To nie tylko "mordobicie" - jak przytoczył tu student zapewne fana wzmacniania przegubów dłoni trzymającej joypada od konsoli do gier. Sztuki walki to rozwój fizyczny przy jednoczesnym zachowaniu spokoju. To sposób na wyładowanie - dobrze działa na jeśenne depresje. To też mozliwość poznania kultury dalekiego wschodu ( i nie tylko ).
Nie będe też ukrywał że festiwal " Kamikaze " ma na celu promocje szkół sztuk walki - więc element marketingowy jest zachowany. - chodz profitów organizatorzy z tego mieć nie będą.
A co do rasowego " mordobicia" to szybciej je znajdziemy na meczach naszej extraklasy!!!
Ok- to by było na tyle!

REKLAMA

# b.

15.09.2006 12:41

Ależ ja nie dostrzegłem w pierwszym poście złych intencji...
Po prostu, zostałem wywołany i po koleżeńsku (nie "przewo...")wskazałem na konsekwencje forumowej aktywności społecznej. Pozdrawiam.

# siekierka kurpiowska

16.09.2006 01:22

może i wiele czasu minęło, ale z ortografią dalej .... się KŁUCI

# M. Ch

16.09.2006 07:08

Ciebie też zapraszam kolego

REKLAMA

# NN

16.09.2006 12:44

Tak podejrzewałem -to jest jednak Rada popkultury a nie kultury. Też fajna, ale ona juz istnieje od dawna i liczy kilka milionów członków.

# tomek

16.09.2006 14:43

Ale impreza kilka osób występujących i paru widzów,ale nic dziwnego kiedy do organizacji zabiera się CHMIELEWSKI TO<JEST DUŻO SZUMU I PIANY, MITOMAN>CZAS NAJWYŻSZY PANIE CHMIELEWSKI ZADBAĆ O POPRAWNĄ PISOWNIĘ<BO TO NIEPATRIOTYCZNE.SĄ SŁowniki , które można kupić w supermarkiecie za grosze.

# Prezes Ave

16.09.2006 23:43

Dlatego własnie szkoda, że Rada, która poprzez Szanowną Osobę Organizatora w jakiś sposób była "zamieszana" w imprezę została postawiona przed faktem dokonanym... Na przyszłość Drogi Panie Vice oczekiwalibyśmy więcej współpracy. Także w warstwie merytorycznej i językowej (dziękuję Siekierko - mnie nie wypadało).

REKLAMA

# nowa

17.09.2006 00:03

to niedobrze że w zarządzie rady bok już są zgrzyty.. a dopiero co ta rada została wybrana.. przed wakacjami? toż w sumie dopiero zaczynacie i już iskry lecą.. oj niedobrze..

# hisroryk-wyjątkowo

17.09.2006 10:41

Bez złośliwości koledzy, ważne że rzecz się spełniła. Jakby nie było specjalnością polską (nie tylko w literaturze) są Wielkie Improwizacje.
Pozdrawiam,
też Vice

# b.w.

17.09.2006 21:36

Oj, nieporozumienia, zgrzyty - wielkie słowa. Po prostu warto pewne rzeczy stawiać jasno. Żeby na przyszłosć nie było nieporozumień.
Podkreślam, że piszę jako b.w. - nie jako przew. - i wyrażam wyłącznie własne zdanie. W imieniu Rady mogę mówić/pisać wyłącznie po konsultacjach na forum gremium.
Myślę też, że po to dość długo konsultowaliśmy regulamin i rozważaliśmy wszystkie "trudne" przestrzenie, aby uchronić Radę od manipulacji. Trzeba dołożyć wszelkich starań, aby wszelkie inicjatywy w jakikolwiek sposób "otarte" o Radę były dokładnie przedyskutowane na forum.
Nie zmienia to postaci rzeczy - fajnie, że zaplanowana impreza odbyła się. Oby więcej.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą