Forum › Białołęka
Proszę o Państwa głos-Iwona Zygner
IWONA ZYGNER 02.11.2006 08:52 |
|
Szanowni Państwo!
Mam 32 lata. Jestem Warszawianką, absolwentką Wydziału Zarządzania UW. Jestem mężatką, mam¹ 7-letniego Bartka. Mieszkam na Białołęce, na Osiedlu Derby 6. Posiadam dziewięcioletnie dooewiadczenie zawodowe. Pracowałam w Departamencie Marketingu Banku Pekso S.A. w Zespole Analiz i Strategii Marketingowej. Obecnie w ZDM zajmuję się Inwestycjami Mostowymi. Jestem członkiem fundacji Panda działającej przy Warszawskim Ogrodzie Zoologicznym. Łatwo nawiązuję kontakty interpersonalne, mam zdolności organizacyjne, jestem osobą kreatywną, otwartą na Państwa sugestie i oczekiwania. Warszawa to moje miasto, a sprawy Białołęki i jej mieszkańców, są moimi sprawami. Deklaruję pełną dyspozycyjność i zaanga¿owanie w rozwiązywanie lokalnych problemów dla polepszenia jakości życia w tym rejonie Warszawy. Jako Państwa przedstawiciel w Radzie Dzielnicy deklaruję podjęcie wszelkich starań mających wpływ na usprawnienie załatwiania spraw w urzędzie oraz wspomaganie wszelkich inicjatyw mających wpływ na rozwój sfery kulturalno-ooewiatowej oraz infrastruktury na naszym terenie. Jeżeli udało mi się zainteresować Państwa moją osobą oddajcie proszę na mnie swój głos. Liczę na Państwa poparcie. Jeżeli mogę w czymś pomóc, proszę o kontakt : e-mail: iwonazygner@op.pl IWONA ZYGNER, POZYCJA 6, LISTA NR 4, OKRĘG NR 1 |
# Aldona 02.11.2006 12:10 |
|
Chciałabym pożyczyć trochę kasy
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.