Forum › Wawer
# solo 29.06.2017 12:03 |
|
jestem za progami
|
# MIchal K 29.06.2017 15:23 |
|
A ja jestem przeciwko progom.
Rozumiem idę progów zwalniających na małych uliczkach dochodzących do Osiedli, ale nie na takiej drodze jak przewodowa. Jak napisała Stanisława, w przypadku zwoleńskiej/mrówczej/mozaikowej kierowcy starają się przejechać między progami. Z resztą samemu zdarza mi się tak robić, ponieważ progi są zbyt strome i szkoda mi samochodu, bo z wielkich zwolenników progów nie zwróci mi za naprawę samochodu. |
# Gimby piszo 29.06.2017 22:10 |
|
Nie zły dzwą na tym zdjęciu...
|
# Kierowca od 50 lat 03.07.2017 23:13 |
|
Progi nie są dla kierowców. Progi są dla wykonawców i ich zleceniodawców ... Najlepszym dowodem jest zainstalowanie tych "konstrukcji" w masowych ilościach na bocznych, rzadko uczęszczanych lokalnych uliczkach !!!
|
# figa 05.07.2017 15:23 |
|
progi trzeba zrobić wiem bo tam mieszkam i widzę jaką szybkością tam jeżdżą ,wyprzedzają na ciągłej oraz autobusy
|
# figa 05.07.2017 15:28 |
|
Na Przewodowej potrzebne sa progi ,radar i policja,bo to co tu się dzieje to żal mówić.Kierowcy to szalency a motoru 200 na godzinę jeżdżą,wypadek za wypadkiem przy wyjeżdzie z Dzięcioła,jestem za progami
|
# xxx 08.07.2017 10:13 |
|
Niech pomysłodawca zamontuje sobie progi u siebie na placu i jeździ po nich w tą i z powrotem!!!
|
# coffee 23.08.2017 08:44 |
|
Zwińcie asfalt to problemu nie będzie. Progi są idiotycznym karaniem uczciwych kierowców za wyczyny tych, którzy i tak te progi przeskoczą służbowym autem.
|
# Kilof. 03.11.2017 18:21 |
|
Po co było budować drogę asfaltową żeby teraz na niej górki budować w ogóle nie trzeba było budować drogi to po piaszczystej i wyboistej drodze i tak jak ze 20 km/h nikt by ni przejechał, a ile to oszczędności. I tak dochodzimy do absurdu żeby wszystkie drogi usłane były śpiącymi, to nie lepiej tak co godzinę na każdą drogę gwoździ sypnąć.
|
# gosc 07.06.2018 19:36 |
|
ehhhhh...przez baranów montuja takie cudeńka...moze lepiej fotoradar
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.