REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

# Allegra

01.07.2021 07:35

Powodzenia.
Niestety jak doświadczenie pokazuje, policja nie jest zbyt zainteresowana w pomaganiu pojedynczemu obywatelowi jak trzeba w to choć trochę pracy włożyć :( Nie raz daje się im przestępce na tacy a i tak nic się nie dzieje, czasem jest obowiązek zgłoszenia czegoś do nich by inne rzeczy załatwić i też nie ma jak, albo nie wykonują najprostszych rzeczy typu wysłanie pisma dalej jako policja (!) odpisując do zgłaszającego jakieś bzdury , mnie np. odpisali że drzewo które na mnie się zwaliło nie złamało przepisów o zachowaniu ostrożności w ruchu drogowym ...No zesz! A mieli tylko wysłać pismo dalej by znaleźć właściciela drzewa, gdyż RODO mi nie pozwala na uzyskanie tych informacji. Znam osobiście kilka takich przypadków. Obywatel jest skazany sam na siebie i to poszkodowany płaci za ich nieporadność...ale i pensje!
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA