REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

POMÓŻCIE MI ODNALEŹĆ MOJĄ SUCZKĘ!

# Duśka

06.02.2009 02:09

3 lutego 2009 około godziny 12.00 w okolicy ul.Orneckiej (Warszawa - Szamocin/Białołęka Dworska) zaginęła suczka. Jest średniej wielkości czarna, podpalana, z białą krawatką na szyi. Niestety nie ma obroży! Posiada za to CHIP IDENTYFIKACYJNY oraz TATUAŻ w uchu z numerem 1392.
Suczka jest bardzo łagodna i ufna, reaguje na swoje imię oraz jego zdrobnienia, można więc na nią wołać EMI, EMISIA, EMCIA, EMILKA itd. Bardzo chętnie APORTUJE. Jest BARDZO ŁAGODNA (chowana z dziećmi i kotami).
DLA ZNALAZCY NAGRODA (kwota do ustalenia)!!! BŁAGAMY O KONTAKT!
TEL: 0 508 815 133
E-MAIL: ornecka@gmail.com
WWW: www.ornecka.blog.onet.pl

# Duśka

06.02.2009 09:27

Prosiłam o pomoc, a nie o żarty na ten temat.
Zwracam się do wszystkich ludzi, którzy rozumieją co ja w tej chwili przeżywam.
Innych proszę po prostu o ominięcie tematu. Dziękuję - Duśka

# Duśka

06.02.2009 19:57

Mój drugi wpis dotyczy czyjegoś niepoważnego komentarza na mój pierwszy wpis, ale dziwnym trafem zniknął - może autor wstydził się i go usunął - Duśka

REKLAMA

# opiekunka zwierząt

06.02.2009 20:36

Powinnaś być mądrzejsza niż mała suczka .Założyć jej paseczek z adresem .Teraz pozostaje Tobie lament.

# Duśka

07.02.2009 17:50

Dziękuję za rady, ale ja teraz potrzebuę pomocy, a nie rad. Wystarczy, że czuję sie winna i zrozpaczona. Gwoli wyjaśnienia - stale nosiła obrożę z naszymi telefonami i swoim imieniem, ale tym razem została wypuszczona na chwilę do ogródka bez obroży...

Matka_Sławka_z_Gdańska

08.02.2009 10:43

Szczesliwa to suka, co ma taka Pania. Sa ludzie, co placa podatki, ktorzy przepadli we wrzesniu i wlasciel, czyli pies z kulawa noga za nimi nie pisnal. Dopiero przeglada notatki. Niby tatuaz ptaka w uszku, niby obrozkana szyi... ale co z tego ? Trzeba miec leb, zeby mozna bylo sobie malzowine podziargac i kark, by go skorzana galanteria z inskrypcjami ozdabiac.
Jedno natomiast Matke zastanawia i boli. Ta nagroda. Niezdefiniowana. Do targu... jak milosc wsrod kotkow i dzieci.
Nie meczmy pawia, badzmy szczerzy.
A ocierajac usta, powiedzcie: dalibyscie dwa tysiace baksow za zdekmpletowana zabawke ? Pomyslcie o tym. Bo w Alejach poczytali o co chodzi i mysla...

REKLAMA

# Kuku

08.02.2009 10:56

Ostatnio ktoś prowadził taką białą suczkę do chińczyka na bazarku. Będzie dużo kuciaka w cieście.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024
Boże Narodzenie 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy