Forum › Targówek
# mieszkaniec Wysockiego 25.02.2021 07:57 |
|
Miejsca parkingowe będą wkrótce do wynajęcia na OLX
|
# ktos 25.02.2021 09:04 |
|
Mieszkania komunalne są dla różnych "swoich" albo jako nieformalna waluta płatnicza.
I tyle w temacie. |
# DBC 25.02.2021 09:57 |
|
Redakcji "Tu Stolica" nic nie boli tak bardzo jak myśl, że istnieje jakakolwiek forma pomocy społecznej albo państwowego wsparcia. Mieszkania komunalne - źle, sklep z tańszymi produktami dla potrzebujących - też źle. Ja rozumiem, że redakcja ma złe wspomnienia z ustroju słusznie minionego, ale bez przesady.
|
# lol 25.02.2021 10:47 |
|
#DBC napisał(a) 25.02.2021 09:57 "Ja rozumiem, że masz złe wspomnienia ze skakania na główkę, ale bez przesady". To taka sama logika. Socjalizm prowadzi do tragedii - to fakt, a nie opinia.Ja rozumiem, że redakcja ma złe wspomnienia z ustroju słusznie minionego, ale bez przesady. |
# shift ctrl alt 25.02.2021 10:48 |
|
#DBC napisał(a) 25.02.2021 09:57 Redakcji "Tu Stolica" nic nie boli tak bardzo jak myśl, że istnieje jakakolwiek forma pomocy społecznej albo państwowego wsparcia. Mieszkania komunalne - źle, sklep z tańszymi produktami dla potrzebujących - też źle. Ja rozumiem, że redakcja ma złe wspomnienia z ustroju słusznie minionego, ale bez przesady. I słusznie, że redakcję boli. Bo skala zobowiązań socjalnych państwa i miasta przybrała niewyobrażalne rozmiary. Licznik zadłużenia państwa bije w tempie zastraszającym, podobnie jest z miastem. Tych długów nie spłaci nawet kilka pokoleń. |
# darfon 25.02.2021 11:13 |
|
Mieszkania komunalne to nie jest pomoc społeczna, która w przypadku ludzi zdrowych z założenia powinna być czasowa. To bardzo kosztowna darowizna z kieszeni podatników.
|
# frt 25.02.2021 15:49 |
|
Skoro to są mieszkania komunalne to skąd najemca ma na samochód?
|
# xxx 25.02.2021 19:02 |
|
#frt napisał(a) 25.02.2021 15:49 Skoro to są mieszkania komunalne to skąd najemca ma na samochód? Nie musi spłacać kredytu hipotecznego to ma nawet na dwa. |
# aga... 25.02.2021 21:16 |
|
Niech sie nie cieszą garazami podziemnymi, bo pewnie bedzie tak jak na Ursynowie w blokach komunalnych gdze sa przetragi na miejsce parkingowe umowy. Wiec za miejsca postojowe beda placic. A w przetargu moze brac udział kazdy
|
# Pjoterr 27.02.2021 19:10 |
|
Wszedzie na swiecie są mieszkania komunalne ale w naszych warunkach nie oowinny przekraczac 40m2 i garaze powinny byc przez miasto wynajmowane odplatnie
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.